ΟΠΚΕ και “αστυνόμος της πόλης” μόνιμα στα Φιλιατρά

/

Συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση ζητημάτων αστυνόμευσης της περιοχής των Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν παρουσία ο Γενικός Γραμματέας , Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής καθώς και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε μόνιμη παρουσία της ΟΠΚΕ στα Φιλιατρά και λειτουργία του θεσμού “αστυνομικός της πόλεως”.

Για την συγκεκριμένη συνάντηση εξέδωσε ανακοίνωση ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, στην οποία αναφέρει: “Στη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ θετικό κλίμα, αποφασίστηκε η μόνιμη και αδιάκοπη παρουσία ομάδας ΟΠΚΕ στην πόλη και η ανάπτυξη του θεσμού του αστυνομικού πόλεως ο οποίος θα στεγάζεται σε χώρο που θα προτείνει ο κ. Κατσίβελας.

Τέλος, τέθηκε υπό εξέταση η δυνατότητα μόνιμης μεταφοράς-εγκατάστασης αστυνομικής δομής στη πόλη των Φιλιατρών στο άμεσο μέλλον. Οι προσπάθειες από πλευράς μας για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες των Φιλιατρών και μόνο αποτελεί το κύριο μέλημά μας”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποιοι έχουν ρίξει “κανόνι” 2.968.361 ευρώ στο δήμο Πύλου – Νέστορος;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Προφήτης” ο Γιώργος Τσώνης για τους πρόσφυγες στη Μεσσήνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ