Χωρίς προηγούμενο ο πολιτικός εκβιασμός Τατούλη για τα σκουπίδια

Στα κεραμίδια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τα σκουπίδια. Προσπαθεί να εκβιάσει πολιτικά, μετά τους δημάρχους της Πελοποννήσου, την κυβέρνηση. Τώρα απειλεί ότι θα ακυρώσει τον διαγωνισμό με την ΤΕΡΝΑ, προκειμένου να επηρεάσει τις εξελίξεις και να σύρει όλη την Πελοπόννησο στην αγκαλιά των ιδιωτικών συμφερόντων.

Χωρις προηγούμενο είναι η επιχείρηση πολιτικού εκβιασμού που υλοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να οδηγήσει τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που εκείνη θέλει. Ο κ. Τατούλης σε ανακοίνωσή του σημειώνει οτι η κυβέρνηση θα αποδεχθεί τη λύση που εκείνος προτείνει, ΣΔΙΤ, “θέλει δεν θέλει” ενώ παράλληλα αναφέρει ότι δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει τον διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Τατούλης σημειώνει: “Η Κυβέρνηση θα υπογράψει τη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων θέλει δεν θέλει. Αλίμονο όμως αν με φτάσουν στο σημείο να ακυρώσω το διαγωνισμό. Δεν το θέλω γιατί αυτό θα σημαίνει μεγάλη τιμωρία για τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, που ο περιφερειάρχης προσπαθεί με έμμεσες ή άμεσες πολιτικές απειλές να επιβάλει τα δικά του θέλω στις εξελίξεις. Είχε προηγηθεί επιστολή προς τους δημάρχους της Πελοποννήσου με την οποία προσπαθούσε και πάλι να εκβιάσει πολιτικά τις καταστάσεις, ώστε όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου να επιλέξουν την λύση που εκείνος επιθυμεί!

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή κόμβου στην Αρτέμιδος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέλουν να μείνουν κρυφά τα οικονομικά στοιχεία του πάρκινγκ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης