Χωρίς προηγούμενο ο πολιτικός εκβιασμός Τατούλη για τα σκουπίδια

/

Στα κεραμίδια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τα σκουπίδια. Προσπαθεί να εκβιάσει πολιτικά, μετά τους δημάρχους της Πελοποννήσου, την κυβέρνηση. Τώρα απειλεί ότι θα ακυρώσει τον διαγωνισμό με την ΤΕΡΝΑ, προκειμένου να επηρεάσει τις εξελίξεις και να σύρει όλη την Πελοπόννησο στην αγκαλιά των ιδιωτικών συμφερόντων.

Χωρις προηγούμενο είναι η επιχείρηση πολιτικού εκβιασμού που υλοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να οδηγήσει τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που εκείνη θέλει. Ο κ. Τατούλης σε ανακοίνωσή του σημειώνει οτι η κυβέρνηση θα αποδεχθεί τη λύση που εκείνος προτείνει, ΣΔΙΤ, “θέλει δεν θέλει” ενώ παράλληλα αναφέρει ότι δεν θέλει να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει τον διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Τατούλης σημειώνει: “Η Κυβέρνηση θα υπογράψει τη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων θέλει δεν θέλει. Αλίμονο όμως αν με φτάσουν στο σημείο να ακυρώσω το διαγωνισμό. Δεν το θέλω γιατί αυτό θα σημαίνει μεγάλη τιμωρία για τους πολίτες της Πελοποννήσου, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, που ο περιφερειάρχης προσπαθεί με έμμεσες ή άμεσες πολιτικές απειλές να επιβάλει τα δικά του θέλω στις εξελίξεις. Είχε προηγηθεί επιστολή προς τους δημάρχους της Πελοποννήσου με την οποία προσπαθούσε και πάλι να εκβιάσει πολιτικά τις καταστάσεις, ώστε όλοι οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου να επιλέξουν την λύση που εκείνος επιθυμεί!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή κόμβου στην Αρτέμιδος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θέλουν να μείνουν κρυφά τα οικονομικά στοιχεία του πάρκινγκ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ