Καλαμάτα 21: πολιτικά παιχνίδια και επιχειρηματικά συμφέροντα

5 Αυγούστου 2016

Και πολιτικό ρόλο, ως φαίνεται, έχει ο εκτελεστικός διευθυντής του γραφείου υποψηφιότητας της Καλαμάτας για πολιτιστική πρωτεύουσα! Ο κ. Τσατσούλης υποστήριξε δημόσια ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί την υποψηφιότητα της Ελευσίνας! Κυνική παραδοχή του εκτελεστικού διευθυντή για τα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις υποψήφιες πόλεις.

Σοβαρά υπονοούμενα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της συνυποψήφιας πόλης της Ελευσίνας άφησε ο εκτελεστικός διευθυντής του γραφείου υποψηφιότητας “Καλαμάτα 21”, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της “Φάρις”. Ο κ. Τσατσούλης, εμμέσως πλην σαφώς, είπε οτι η Ελευσίνα διαθέτει καλύτερες προσβάσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπονοώντας ότι η συνυποψήφια πόλη έχει καλύτερη αντιμετώπιση απο την Καλαμάτα. Μιλώντας γενικά για τις υποψηφιότητες για την πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021 ο κ. Τσατσούλης είπε ότι η Καλαμάτα πάσχει από μάρκετινγκ. Ωστόσο, κατά τον εκτελεστικό διευθυντή, το πρόβλημα εκτός απο οικονομικό είναι και πολιτικό, δεδομένου ότι υπάρχει ισχυρός δεσμός της δημοτικής αρχής της Ελευσίνας με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, είναι σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. “Υπάρχει και θέμα κομματικό” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσατσούλης.

Πολιτική σπέκουλα

Είναι προφανές οτι τα όσα είπε ο κ. Τσατσούλης, πέραν του γεγονότος οτι δεν συνάδουν με τον ρόλο του, αποτελούν μια καφενειακού τύπου πολιτική σπέκουλα, η οποία εκθέτει τόσο το γραφείο υποψηφιότητας της Καλαμάτας όσο και τη δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή, δια του προέδρου της “Φάρις” Θανάση Ηλιόπουλου, άλλωστε, δεν διαχώρισε τη θέση της κάτι που δείχνει ότι, έστω σιωπηρά, συμφωνεί με τις πολιτικές εκτιμήσεις του κ. Τσατσούλη.

Σύγκρουση επιχειρηματιών!

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού διευθυντή του γραφείου υποψηφιότητας της Καλαμάτας, πέρα από το πολιτικό της σκέλος, είχε και άλλες ενδιαφέρουσες εκφάνσεις. Ο κ. Τσατσούλης παραδέχθηκε, με τον πιο κυνικό τρόπο, ότι η υπόθεση της πολιτιστικής πρωτεύουσας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα οικονομικό αλισβερίσι με πρωταγωνιστές επιχειρηματίες! “Αυτή τη στιγμή έχουμε μια σύγκρουση γιγάντων (σσ την σύγκρουση Καλαμάτας – Ελευσίνας) η οποία θα κριθεί στο νήμα. Οι προϋπολογισμοί μας είναι σχεδόν ισοδύναμοι. Έχουν και αυτοί τους επιχειρηματίες τους, έχουμε και εμείς του επιχειρηματίες μας” είπε ο κ. Τσατσούλης, αποδεικνύοντας ότι το παιχνίδι που παίζεται για τις πολιτιστικές πρωτεύουσες είναι κυρίαρχα οικονομικό και επιχειρηματικό.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όλοι οι δρόμοι της Μεσσηνίας οδηγούν στα ξενοδοχεία της ΤΕΜΕΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χοντραίνει το παιχνίδι για την πολιτιστική πρωτεύουσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για το Παρίσι: Στη Μεσσηνία η πρώτη διανυκτέρευση – Αναλυτικά η διαδρομή [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι (26/7-11/8), ξεκινώντας το ταξίδι

Δείτε επίσης