Δωρεάν τρόφιμα σε απόρους της Καλαμάτας

8 Αυγούστου 2016

Η Διεύθυνσης Πρόνοιας  του δήμου Καλαμάτας, προβαίνει σε διανομή ειδών επισιτιστικής βοήθειας και βασικής υλικής συνδρομής, η οποία ξεκίνησε σήμερα 8 Αυγούστου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 του μήνα, μεταξύ των ωρών 9.00 και 14.00. Τα είδη δίδονται σε δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) και είναι τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής.

Η διανομή θα εξακολουθήσει στην αποθήκη Πατριαρχέα Δ. και Α. Logistics, στην οδό Ιωάννη Ψαρρέα, στη θέση Παλιάμπελα, ως εξής: Τρίτη 9 Αυγούστου σε αιτούντες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Η μέχρι Λ, Τετάρτη 10 Αυγούστου σε αιτούντες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Μ μέχρι Π, Πέμπτη 11 Αυγούστου σε αιτούντες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Ρ μέχρι Ω, Παρασκευή 12 Αυγούστου σε αιτούντες που δεν μπόρεσαν να προσέλθουν, ανεξαρτήτως αρχικού γράμματος του επωνύμου τους. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατήριο ή ΑΜΚΑ (βιβλιάριο ασθενείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ) του αιτούντος. Επειδή οι ποσότητες των τροφίμων και των λοιπών αγαθών είναι σημαντικές, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μέσο μεταφοράς ή επιπλέον άτομο για βοήθεια. Πληροφορίες στα τηλ. 27213 61858, -864, -834.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας: Δεν υπάρχει παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτιστική πρωτεύουσα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσήνια βουλευτής του New Hampshire στο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Καύσωνας/Μεσσηνία : Τους 39,6 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε 7 περιοχές του Νομού

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Τρίτη (11/6) στη Μεσσηνία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σκάλα,

Δείτε επίσης