6.000 ευρώ θα πληρώσουν οι Καλαματιανοί το “βραδινό μπάνιο”

Το ποσό των 6.000 ευρώ θα διαθέσει ο δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την “γιορτή νυχτερινής κολύμβησης”! Αυτό αναφέρεται σε σχετική εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο της προέδρου της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα τα 6.000 ευρώ θα δοθούν για τη δημιουργία τηλεοπτικού spot, τη δημιουργία και την εκτύπωση αφίσας, τη διαφήμιση σε τοπικά ΜΜΕ, τον φωτισμό του σημείου της εκδήλωσης, τα ηχητικά και την εξέδρα που θα στηθεί, καθώς και τη μουσική κάλυψη απο dj.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην παραλία της Καλαμάτας και, όπως υποστηρίζει ο δήμος, η εκδήλωση πραγματοποιείται για την ενίσχυση των καταστημάτων της πόλης.

Αντιδράσεις

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων (κόκκινη και λευκή νύχτα κλπ) τέτοιου είδους εκδηλώσεων που ο δήμος Καλαμάτας θεωρεί ότι προσφέρουν στην τόνωση της κίνησης των καταστημάτων. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά “φιέστες”, προκειμένου η δημοτική αρχή να αποκρύψει το έλλειμμά της στην πραγματική στήριξη του εμπορικού κόσμου της Καλαμάτας. Παράλληλα τονίζουν ότι αυτές οι εκδηλώσεις έχουν στόχο συγκεκριμένα εμπορικά σημεία της πόλης, κέντρο και παραλία, και δεν λειτουργούν θετικά για εμπορικές περιοχές της Καλαμάτας που αντιμετωπίζουν συχνά μεγαλύτερα προβλήματα από τα καταστήματα αυτών των περιοχών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Αποθέωση” στο Κάστρο για Κότσιρα και Μαχαιρίτσα (φωτό)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γκάφα του δημάρχου Τριφυλίας: “Ανέβασε” ανάποδα τη σημαία του δήμου (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ