Χρυσόστομος: βγάζει από τη μύγα ξύγκι για να …αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκκλησίες χωριών της Πυλίας επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος κατά το διάστημα της παραμονής του στην περιοχή. Ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά των ναών με στόχο την ανάπτυξη του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής εκκλησίας, προκειμένου να αναχαιτιστεί η …κακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά την πολιτική φιέστα που οργάνωσε για τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε το χρόνο να επισκεφθεί εκκλησίες της περιοχής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χρυσόστομος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά δεδομένα των ναών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δε, προκαλεί το γεγονός ότι ο μητροπολίτης επισκέφθηκε εκκλησίες ακόμα και μικρών χωριών τις περιοχής, δείχνοντας – στην κυριολεξία- ότι θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των ναών της επικράτειας της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Για φιλανθρωπικό έργο

Οι επιτόπιοι “έλεγχοι” στους οποίους προχώρησε ο κ. Χρυσόστομος, προφανώς, απεικονίζουν το ενδιαφέρον του για την ενδυνάμωση των οικονομικών της μητρόπολης Μεσσηνίας, προκειμένου αυτή να υλοποιεί το φιλανθρωπικό της έργο. Μπορεί αυτό, το φιλανθρωπικό έργο, να μην είναι ορατό σχεδόν σε κανέναν, ωστόσο, όπως καταμαρτυρούν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον μητροπολίτη, η μοναδική του έννοια είναι η επέκταση αυτού του έργου στους πολίτες που χειμάζονται από την οικονομική κρίση. Ιδίως τώρα που στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τον κ. Χρυσόστομο είναι χειρότερη κυβέρνηση από του κ. Σαμαρά, η βοήθεια της τοπικής εκκλησίας προς τον απλό λαό αποκτά μεγαλύτερη αξία…

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εσείς είστε ο ψεύτης κ. Τσατσούλη και όχι οι δημοσιογράφοι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νηλέας: εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αντιμετώπιση του δάκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ