44.000 ευρώ για στέγαστρο στο νεκροταφείο της Καλαμάτας!

Για έγκριση, στην επιτροπή ποιότητα ζωής, έφερε η δημοτική αρχή Καλαμάτας το έργο: “Κατασκευή στεγάστρου προνάου Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Καλαμάτας”. Το έργο έχει προϋπολογισμού 44.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “η μελέτη προβλέπει την κατασκευή στεγάστρου υπό τη μορφή τρίτοξης στοάς στην είσοδο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Κοιμητηρίου Καλαμάτας. Η κατασκευή θα έχει ως βασικό φέρον στοιχείο οπλισμένο σκυρόδεμα, με εμφανείς όψεις. Θα προηγηθεί καθαίρεση του υπάρχοντος πρόχειρου μεταλλικού στεγάστρου και η τελική επιφάνεια του χώρου θα διαμορφωθεί με την κατασκευή σκαλοπατιών και κεκλιμένων επιπέδων πρόσβασης. Η οροφή της κατασκευής, η οποία θα είναι από εμφανές οπλισμένο σκυρόδεμα, θα επικαλυφθεί με κεραμίδια βυζαντινού τύπου.
Στη μελέτη προσαρτώνται αναπόσπαστα τα σχέδια και οι υπολογισμοί της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, όπως ευγενώς παραχωρήθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και επί τη βάσει των οποίων θα γίνει η κατασκευή του έργου”.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεταφορά γυναίκας σε Κέντρο Υγείας με αγροτικό όχημα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινό μέτωπο Νίκα – Λαμπρόπουλου κατά του Αντώνη Σαμαρά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ολοκληρώνεται η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Βέργας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (11/6) ο δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού

Δείτε επίσης