Μεταφορά γυναίκας σε Κέντρο Υγείας με αγροτικό όχημα

Εικόνες και γεγονότα που παραπέμπουν σε μια τριτοκοσμική περιοχή του πλανήτη εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στη Μεθώνη. Μια άτυχη γυναίκα, που τελικά έχασε τη ζωή της, μεταφέρθηκε με αγροτικό στο Κέντρο Υγείας της Πύλου.

Τη ζωή της έχασε πριν από λίγη ώρα μια άτυχη 70χρονη γυναίκα στη Μεθώνη. Η γυναίκα κολυμπούσε στην παραλία της περιοχής και για άγνωστους λόγους, ανασύρθηκε από τη θάλασσα έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Έντρομοι οι παριστάμενοι προσπάθησαν να καλέσουν ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί στο κοντινότερο κέντρο υγείας, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική! Αναγκάστηκαν, λοιπόν, να μεταφέρουν την άτυχη γυναίκα με αγροτικό αυτοκίνητο στο κέντρο υγείας και μάλιστα τοποθετημένη στην “καρότσα” του αυτοκινήτου!

Τεράστιες ευθύνες

Το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας της Πύλου. Ελλείψεις, που ειδικά στους οδηγούς των ασθενοφόρων, είναι τεράστιες και βαρύνουν τόσο το κράτος όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο διευθυντής του κέντρου υγείας της Πύλου είχε αποστείλει έγγραφο στο δήμο με την οποία ζητούσε την βοήθειά του, προκειμένου να επιλυθεί το οξύ πρόβλημα έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 17 και 18 Αυγούστου η “Γιορτή Σύκου” στον Πολύλοφο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

44.000 ευρώ για στέγαστρο στο νεκροταφείο της Καλαμάτας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ