“Χαστούκι” Νίκα στον εκτελεστικό διευθυντή του Καλαμάτα 21

11 Αυγούστου 2016

Ηχηρό “χαστούκι” προς τον εκτελεστικό διευθυντή του γραφείου διεκδίκησης “Καλαμάτα 21”,  Έκτορα Τσατσούλη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες μίλησε για εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της υποψηφιότητα της Ελευσίνας για την πολιτιστική πρωτεύουσα, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας σημείωσε με έμφαση ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική εμπλοκή στις διαδικασίες και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του δήμου Καλαμάτας στη διαγωνιστική επιτροπή. Παράλληλα ο κ. Νίκας προσπάθησε να “μαζέψει” τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα του κ. Τσατσούλη μιλώντας για αναφορές που ειπώθηκαν “εν τη ρύμη του λόγου”!

Παρακολούθησα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας αναφερόμενος στο ζήτημα “την πρώτη διαδικασία από κοντά. Η διαδικασία ήταν απολύτως καθαρή. Έμειναν έξω πόλεις όπως ο Πειραιάς, η Λάρισα, τα Ιωάννινα ή ο Βόλος. Αναφέρομαι σε πόλεις μεγαλύτερες από την Καλαμάτα. Το συμπέρασμα είναι από τη σχετική διαδικασία ότι όλα ήταν απολύτως έντιμα. Δεν υπήρξε εμπλοκή πολιτικής φύσεως. Για το τελικό γύρο που είμαστε η Ρόδος, η Ελευσίνα και εμείς, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάτι θα αλλάξει. Κάνουμε τον αγώνας μας, με τη Ρόδο και την Ελευσίνα. Εμείς τον κάνουμε απολύτως έντιμα και νομίζω ότι και οι άλλοι το ίδιο κάνουν. Προσδοκούμε από την ηγεσία και αυτή να έχει απολύτως έντιμη και καθαρή συμπεριφορά, κάτι που το κάνει. Οποιεσδήποτε αναφορές για σημαδεμένη τράπουλα και για σικέ παιχνίδι δεν έχουν κανένα έδαφος για να λέγονται. Και αν ειπώθηκε και κάτι, νομίζω ότι ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διαγωνιστική επιτροπή. Απόλυτη εμπιστοσύνη”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινό μέτωπο Νίκα – Λαμπρόπουλου κατά του Αντώνη Σαμαρά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έλεγχος για χρέος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης