“Κινητοποίηση” του κράτους για το βραδινό μπάνιο στην Καλαμάτα

Αστυνομία, λιμενικό, νοσοκομείο, δημοτική αστυνομία είναι λίγες μόνο από τις υπηρεσίες που θα συνδράμουν στην αυριανή εκδήλωση του δήμου Καλαμάτας με τίτλο “γιορτή νυκτερινής κολύμβησης”.

Σχεδόν όλη η κρατική μηχανή (!) θα σταθεί αρωγός στη νέα φιέστα που ετοιμάζει ο δήμος Καλαμάτας αύριο στην παραλία. Αυτό αποκάλυψε ο δήμος Καλαμάτας ευχαριστώντας ξεχωριστά κάθε υπηρεσία για την βοήθειά της. Έτσι, πέρα από το γεγονός ότι η εκδήλωση θα στοιχίσει 6.000 ευρώ, θα πρέπει να υπολογίσουμε και το κόστος της κινητοποίησης υπηρεσιών του κράτους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Η εκδήλωση

Στο ζήτημα της εκδήλωσης αναφέρθηκε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγίωτης Νίκας, η πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης του δήμου, Παναγιώτα Ντίντα και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθει κόσμος στην Καλαμάτα. Η στόχευση της εκδήλωσης είναι διπλή: Αφενός η διασκέδαση και αφετέρου η τόνωση της εμπορικής κίνησης στην παραλία” είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας αναφερόμενος στην αυριανή εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 9 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα υπάρχει φωτισμός της θάλασσας, μουσική από dj, βεγγαλικά και άλλες εκδηλώσεις από καταστήματα” σημείωσε η κα Ντίντα. Η πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης σημείωσε ότι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του δήμου θα έχει μήκος 150 μέτρα (μπροστά από το δημοτικό πάρκινγκ στη Ναυαρίνου) και ότι δύο ναυαγοσώστες του δήμου, μαζί με εθελοντές και υπηρεσίες του κράτους, θα φροντίσουν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Τέλος η κα Ντίντα εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα συμβάλει στην προβολή της Καλαμάτας. Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Δ. Βεργόπουλος σημείωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου και η στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής. Παράλληλα ο κ. Βεργόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεφύτρωσε και νέα χωματερή στο δήμο Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Νίκας έδειξε το αληθινό του πολιτικό πρόσωπο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ