Κοινό μέτωπο Νίκα – Λαμπρόπουλου κατά του Αντώνη Σαμαρά

11 Αυγούστου 2016

Με τις δηλώσεις του Γιάννη Λαμπρόπουλου συντάχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαμπρόπουλος με χθεσινή του ανακοίνωση διαπίστωνε έλλειμμα αντιπολίτευσης σε επίπεδο Μεσσηνίας από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, “δείχνοντας” το μοναδικό βουλευτή του κόμματος στο Νομό, Αντώνη Σαμαρά.

Πλήρη ταύτιση απόψεων μεταξύ Νίκα – Λαμπρόπουλου, προς το παρόν, δείχνουν οι σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας σε σχέση με το ζήτημα ύπαρξης ικανής αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Νίκας ερωτώμενος για το συγκεκριμένο ζήτημα σημείωσε ότι δεν έχει διαβάσει αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Λαμπρόπουλου, καθώς έλλειπε τις προηγούμενες ημέρες από την Καλαμάτα, ωστόσο προσέθεσε ότι πάντοτε όσα λέει ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας είναι βάσιμα και τεκμηριωμένα.

Έχω την εντύπωση” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας “ότι ο κ. Λαμπρόπουλος πάντα είναι προσεκτικός και πάντοτε είναι ακριβής σε αυτά τα οποία λέει και τα τεκμηριώνει. Ο κ. Λαμπρόπουλος δεν λέει πράγματα στον αέρα”.

Κοινό μέτωπο

Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή των μέτωπο που βρίσκεται απέναντι στον κ. Σαμαρά στη Μεσσηνία, εκφράζεται από του δύο πολιτικούς, τον κ. Νίκα και τον κ. Λαμπρόπουλο. Είναι οι άνθρωποι που συσπειρώνουν πίσω τους όλα τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με το Σαμαρικό μπλοκ. Η πλήρης ταύτιση απόψεων, άλλωστε, των δύο ανδρών στο θέμα της ύπαρξης ή μη ικανής “γαλάζιας” αντιπολίτευσης στο νομό, δείχνει ότι οι δύο πολιτικοί, ακόμα και δημόσια, δεν διστάζουν να εκφράσουν τις κοινές τους απόψεις. Η συμμαχία των δύο ανδρών απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά είναι δεδομένη και αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τις εσωκομματικές ισορροπίες της ΝΔ στη Μεσσηνία. Εκείνο που μένει να αποδειχθεί είναι εάν αυτή η συμμαχία θα αντέξει στον χρόνο.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

44.000 ευρώ για στέγαστρο στο νεκροταφείο της Καλαμάτας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Χαστούκι” Νίκα στον εκτελεστικό διευθυντή του Καλαμάτα 21

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης