Εγκάθετοι του Καφαντάρη προσπαθούν να απαξιώσουν το messiniapress

/

Δεν θα μπαίναμε ποτέ στη διαδικασία να απαντήσουμε σε σχόλια πολιτών, ο,τι και αν λένε αυτά, σε δημοσιεύματα του messiniapress. Όταν όμως τα σχόλια αυτά προέρχονται από ανθρώπους που είναι πολιτικά πρόσωπα, γίνονται δημόσια και εμπεριέχουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προφανώς, οφείλουμε να απαντήσουμε.

Χθες το messiniapress παρουσίασε φωτογραφίες με σκουπίδια που έχουν εναποτεθεί στο χώρο των παλιών σφαγείων της Πύλου. Ως οφείλουμε, ασκήσαμε κριτική στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι σωροί σκουπιδιών εμφανίστηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή. Και ενώ θα περίμενε κανείς, αν και εφόσον η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος της περιοχής Δ. Καφαντάρης θεωρούσε το δημοσίευμα ανακριβές ή ότι το δημοσίευμα έθιγε το δήμο, να υπάρξει μια επίσημη απάντηση του δήμου, είδαμε με έκπληξη την επιστράτευση εγκάθετων! Ο υποψήφιος σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Πύλου με την παράταξη του κ. Καφαντάρη, Κώστας Μπουγιούκος, με 8 σχόλια, κάτω από τη σχετική ανάρτηση του δημοσιεύματος του messiniapress (στη σελίδα του site στο facebook), επιχειρεί με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ύφος που δεν αρμόζει σε πολιτικό πρόσωπο να απαντήσει στους ισχυρισμούς του ρεπορτάζ. Αντί, δηλαδή, ο κ. Μπουγιούκος να απευθυνθεί στην ιστοσελίδα, προκειμένου να φιλοξενήσουμε την άποψή του ή έστω να αναρτήσει τα σχόλια του ακολουθώντας τη δεοντολογία και αποφεύγοντας τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, επιδόθηκε σε σχολιασμό που παραπέμπει σε στημένο εγκάθετο της δημοτικής αρχής.

Ψάχνοντας, δε, λίγο περισσότερο την ιστορία του εν λόγω κυρίου ανακαλύψαμε ότι, όχι απλά ήταν υποψήφιος του κ. Καφαντάρη, αλλά είναι και ένας από τους ευνοημένους του δημάρχου Πύλου – Νέστορος. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει προσληφθεί αλλεπάλληλες φορές με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με αποφάσεις του κ. Δημάρχου, στο δήμο Πύλου – Νέστορος. Το γεγονός ότι ο κ. Μπουγιούκος συνδέεται πολλαπλώς με τον κ. Καφαντάρη εξηγεί και τον ισχυρισμό του messiniapress ότι επρόκειτο για έναν εγκάθετο της δημοτικής αρχής.

Επειδή, λοιπόν, δεν ταιριάζει σε ένα δήμαρχο και σε ένα δήμο να χρησιμοποιεί εγκάθετους και βολεμένους, προκειμένου να απαντήσει σε ρεπορτάζ καλούμε τον κ. Καφαντάρη, όταν και όποτε θελήσει, να το κάνει με δια της ευθείας οδού. Να είναι σίγουρος ότι η όποια άποψή του θα φιλοξενηθεί από την ιστοσελίδα μας.

 

Τα σχόλια του υποψηφίου με την παράταξη Καφαντάρη, Κ. Μπουγιούκου. Απλά θαυμάστε:

μπουγιούκος

Μερικά από τα αποδεικτικά των προσλήψεων του κ. Μπουγιούκου με αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δ. Καφαντάρη:

μπου3

μπου2

μπου4

 

μπου5

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νίκας ζήτησε ρουσφέτι από τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η καθιέρωση της εορτής της Παναγίας τον 15αύγουστο στην Μονή Βουλκάνου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ