Κλεμμένα σεντόνια νοσοκομείου σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας

‘Εχουμε δει και διαβάσει τα πάντα, αλλά αυτή η είδηση είναι πρωτοφανής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patratimes βρέθηκαν σεντόνια του νοσοκομείου του Ρίο σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας!

Σημειώνεται στο δημοσίευμα: “Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει καταγγείλει ότι “χάνονται” κάθε χρόνο χιλιάδες σεντόνια. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο λείπουν περίπου 6.000 σεντόνια από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Η συγκεκριμένη είδηση έχει κάνει αρκετές φορές αίσθηση καθώς έχουν βρεθεί σε διαφορετικά σημεία σεντόνια του νοσοκομείου.

“Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα – Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας”, σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Πισιμίσης. Ενώ παράλληλα διαμηνύει ότι θα προσπαθήσει με τη βοήθεια των αρχών να εξαρθρώσει τα κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες , προστατεύοντας τη δημόσια περιουσία.

Το νέο μέρος που βρέθηκαν τώρα τα σκεπάσματα του νοσοκομείου είναι ένα ξενοδοχείο στη Καλαμάτα, στο οποίο βρέθηκε κάποιος Πατρινός που γνώριζε την κατάσταση που συμβαίνει στο νοσοκομείο με τις συνεχόμενες κλοπές σεντονιών και έτσι φρόντισε να φωτογραφήσει τα επίμαχα σεντόνια τα οποία και είχε στα δωμάτιά του το ξενοδοχείο που είχε επισκεφθεί.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι στιγμής, πρόκειται προφανώς για κύκλωμα το οποίο έκλεβε τα σεντόνια από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας και τα πουλούσε σε ολόκληρη τη χώρα.

“Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές” επισημαίνει ο διοικητής του νοσοκομείου με εντολή του οποίου κάθε ασθενής με την εισαγωγή του θα υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Νίκας έδειξε το αληθινό του πολιτικό πρόσωπο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Κορώνη για διακοπές ο Γρηγόρης Γκουνταράς και η Ναταλί Κάκκαβα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ