Επίδειξη …έργου από το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα

/

Την ανάγκη να επιδείξει το νέο δημαρχείο της Καλαμάτας (παλαιό νοσοκομείο) φαίνεται ότι έχει η δημοτική αρχή, καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση “μετά τους αναγκαίους ελέγχους στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, το νέο Δημαρχείο φωτίζεται τα βράδια”. Η επίσημη δικαιολογία του δήμου Καλαμάτας είναι ότι το κτίριο φωτίζεται “μεταξύ άλλων και για λόγους ασφαλείας”. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση “οι διαδικασίες προετοιμασίας της μεταστέγασης των Υπηρεσιών, η οποία θα γίνει προγραμματισμένα, προχωρούν. Πριν την έναρξη της μεταστέγασης, θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση του χώρου στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται νότια του κτηρίου και έχει εμβαδόν 4 στρεμμάτων περίπου.
Υπενθυμίζεται ότι στο νέο Δημαρχείο θα στεγασθούν όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμαρχος, τα Νομικά Πρόσωπα («Φάρις», ΔΕΥΑΚ κ.λπ.) και κοινωνικοί φορείς (π.χ. Σωματεία ΑμεΑ κ.ά.).
Στο ιστορικό Δημαρχείο, μετά τη μεταφορά στο νέο Δημαρχείο, θα στεγάζονται: Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα, ΚΕΠ (θα μεταφερθεί από το Διοικητήριο), Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (διαμορφώνεται και δεύτερη αίθουσα στο νέο Δημαρχείο), γραφεία Δημάρχου και Δημοτικών Παρατάξεων, καθώς και αίθουσα δημοτικών συμβούλων.
Επίσης, θα επιτελούνται οι εξής λειτουργίες: τέλεση πολιτικών γάμων, συνεντεύξεις Τύπου, οργάνωση εκδηλώσεων (π.χ. βραβεύσεις κ.λπ.), υποδοχή προσωπικοτήτων”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τελευταία πράξη του δράματος η κηδεία των δύο νέων στη Χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έλεγχοι του δήμου σε επαγγελματίες κατόπιν ενημέρωσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ