Νεκρός ο Μεσσήνιος δημοσιογράφος Γ. Γεωργιόπουλος

Στην παραλία “Τσαπί” στην Κορώνη άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ο Μεσσήνιος δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Ο δημοσιογράφος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από λουόμενους στην ακτή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πύλου και στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γ. Γεωργιόπουλος καταγόταν από τον Αριστομένη και είχε στενές επαφές με τη Μεσσηνία. Η τελευταία δημόσια παρουσία του ήταν πριν από λίγες ημέρες στο δημαρχείο της Μεσσήνης , όπου και παρουσίασε την έκθεση χαρακτικών του Α. Τάσσου στη Λευκοχώρα (φώτο). Ο δημοσιογράφος ήταν μέλος της εταιρείας Α. Τάσσος και στην συνέντευξη εκείνη είχε μιλήσει για το όραμά του η Μεσσήνη να γίνει κέντρο χαρακτικής, αλλά και για την προσδοκία του να συνεργαστεί η εταιρεία Α. Τάσσος με την Καλαμάτα στο πλαίσιο της πολιτιστικής πρωτεύουσας. Ο χαμός του έχει σοκάρει φίλους και γνωστούς καθώς ο δημοσιογράφος ήταν αγαπητός σε όλη τη Μεσσηνία.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ιδιώτη το τουριστικό Ταϋγέτου για τα επόμενα 50 χρόνια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλαξε όψη το κλειστό γήπεδο στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΤΕΜΕΣ «ψηφίζει» Μεσσηνία: Νέες επενδύσεις στον ξενοδοχειακό τομέα – Δεσμευτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Πύλου – Επιμένουν οι πληροφορίες για το αεροδρόμιο Καλαμάτας  

Ένα ακόμη βήμα για τη νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. στη Μεσσηνία στην περιοχή της Βελίκας γίνεται τώρα μετά