Τατούλης: τα “έψαλε” στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα “άκουσε” από τη Νέα Δημοκρατία

Την ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησε ότι βρήκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της γιορτής σύκου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο περιφερειάρχης. Μπορεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην παρευρέθηκαν στη γιορτή και άρα να μην μπόρεσαν να απαντήσουν, αλλά απάντηση ο κ. Τατούλης έλαβε. Και, μάλιστα, από τον πρόεδρο της ΣΥΚΙΚΗΣ, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, σημαντικό στέλεχος της ΝΔ στη Μεσσηνία.

Ευθείες βολές κατά των βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της γιορτή σύκου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πολύλοφο. Ο κ. Τατούλης, πιστεύοντας ότι παίζει χωρίς αντίπαλο καθώς ήξερε ότι στην γιορτή δεν υπήρχε κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άφησε αιχμές για την απουσία των βουλευτών του κυβερνόντος κόμματος από την εκδήλωση, στη συνέχεια τους “έδειξε” ως υπόλογους έναντι των συκοπαραγωγών μιλώντας για υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο

Προφανώς, όταν ο κ. Τατούλης εξαπέλυε την επίθεση του εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούσε ότι ήταν ασφαλής καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να απαντηθούν όσα είπε. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ο ξενοδόχος στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ και σημαντικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, Παναγιώτης Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου, μιλώντας στην εκδήλωση μετά τον κ. Τατούλη, ουσιαστικά εξέθεσε τον περιφερειάρχη, κάνοντας ουσιαστική κριτική σε εκείνους που με τις διαχρονικές πολιτικές τους παραλείψεις οδηγούν ένα σημαντικό προϊόν της Μεσσηνίας σε μαρασμό. Ο κ. Παπαγεωργίου μίλησε για τη διαχρονική απουσία σοβαρών πολιτικών στον τομέα της αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας, μίλησε για το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια δεν έχουν υλοποιηθεί έργα υποδομών (άρδρευσης κλπ), έθεσε, δηλαδή, ζητήματα που άπτονται της πολιτικής της περιφέρειας Πελοποννήσου. Παράλληλα ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στον τομέα της πιστοποίησης του προϊόντος και για την σημαντική δυναμική που παρουσιάζει η ΣΥΚΙΚΗ στις διεθνής αγορές, δεδομένα που ο κ. Τατούλης προηγουμένως τα είχε αναφέρει ως ζητούμενα. Ουσιαστικά ο κ. Παπαγεωργίου στην ομιλία του αποδόμησε πλήρως τους ισχυρισμούς του περιφερειάρχη, ασκώντας – εμμέσως πλην σαφώς – σκληρή κριτική στην περιφερειακή αρχή που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πράξει το παραμικρό για την υποστήριξη ενός από τα σημαντικότερα προϊόντα του Νομού. Κοινώς ο κ. Τατούλης, όπως λέει ο λαός μας, “πήγε για μαλί και βγήκε κουρεμένος”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

13 παιδιά ανάμεσα στους 67 μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Σαπιέντζα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βοήθεια στους 67 μετανάστες που φιλοξενούνται στην Πύλο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ