Συστημένο “χαράτσι” Καφαντάρη από τη χλιδή της Σαντορίνης

/

Το ποσό των 24.800 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες Πύλου – Νέστορος, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του δήμου, για την επίχωση των σκουπιδιών που βρίσκονται στην χωματερή του Αγίου Νικολάου. Το “χαράτσι” στους δημότες έρχεται συστημένο από το ξενοδοχείο της χλιδής, Vedema, στο οποίο παραθερίζει ο δήμαρχος, Δ. Καφαντάρης.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους κατοίκους του δήμου Πύλου – Νέστορος η σημερινή απόφαση του δήμου με την οποία δίνει 24.800 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία, προκειμένου να προμηθευτεί χώμα για την επίχωση των σκουπιδιών της χωματερής του Αγίου Νικολάου, στην οποία προχθές ξέσπασε πυρκαγιά.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι καλούνται για μια ακόμα φορά να πληρώσουν την ανικανότητα της δημοτικής αρχής, η οποία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την πυρασφάλεια ενός χώρου για τον οποίο είναι υπεύθυνη. Πέρα, λοιπόν, από τα προβλήματα για την υγεία των κατοίκων και για το περιβάλλον, που αποδεδειγμένα προκαλεί η συγκεκριμένη χωματερή, τώρα οι δημότες θα πρέπει να πληρώσουν και την ανικανότητα της δημοτικής αρχής σε σχέση με την πυρασφάλεια.

Συστημένο από τη χλιδή

Το “χαράτσι” των 24.800 ευρώ, μπορεί να φέρει την υπογραφή του κ. Καφαντάρη, έτσι προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που υπάρχει στη “διαύγεια”, ωστόσο στην πραγματικότητα έρχεται …συστημένο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος. Ο κ. Καφαντάρης, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, διαμένει αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο “Vedema”, ένα ξενοδοχείο το οποίο φημίζεται για την χλιδή του. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το φθηνότερο δωμάτιο που μπορεί να βρει κανείς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζει 223 ευρώ τη βραδιά, για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει καταλύσει κατά καιρούς όλο το jet set, διεθνές και εγχώριο, δεδομένου ότι η μονάδα φημίζεται για την πολυτέλεια, την οποία αφειδώς προσφέρει στους επισκέπτες της. Το ξενοδοχείο ανήκει σε επιχειρηματία που έχει στενές σχέσεις με τη Μεσσηνία. Από αυτό, το ειδυλλιακό και προνομιακό περιβάλλον, σήμερα ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος “έστειλε” τη λυπητερή των 24.800 ευρώ στους κατοίκους του δήμου του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπληρωματική χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση του δάκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 11 Νοεμβρίου η επιλογή της πολιτιστικής πρωτεύουσας 2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ