Θερμή υποδοχή στην Αθήνα για την Κ. Στεφανίδη

Με ένα πλατύ χαμόγελο, τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ δίπλα της και φυσικά με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό της η 26χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη βγήκε από την αίθουσα αφίξεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 5 το απόγευμα δηλώνοντας «πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη» για όσα πέτυχε στο Ρίο.

«Έχουμε μερικούς αγώνες ακόμη αλλά, περιμένουμε πώς και πώς για τις διακοπές μας» τόνισε και υπογράμμισε ότι «κάναμε ό,τι μπορούσαμε και χρειαζόταν για ένα μετάλλιο, αν και ο Μιτς το πίστευε λίγο παραπάνω από μένα». Η χρυσή Ολυμπιονίκης αφιέρωσε για άλλη μια φορά την πρωτιά της και τον θρίαμβό της στον σύζυγό της, αφού «αυτός ήταν που με υποστήριζε πριν καν πάρω μετάλλιο. Θέλαμε να έρθουμε στην Ελλάδα να δούμε τον κόσμο, να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και μετά έχουμε την επόμενη αθλητική υποχρέωση στην Ζυρίχη».Όπως τόνισε όμως η Κατερίνα Στεφανίδη, αυτό που θα της μείνει είναι η βουτιά του συζύγου της, όταν κατάλαβε ότι κέρδισε το χρυσό. Από την πλευρά του, ο Μιτς Κρίερ δήλωσε ότι είναι περήφανος αλλά σίγουρα χρειάζονται «ύπνο και ξεκούραση».Η Ολυμπιονίκης δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μαζί του φωτογραφία. Με υπομονή και μεγάλο ενθουσιασμό δέχτηκε τις αγκαλιές φίλων και γνωστών της.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πανοράματος Παλλήνης την υποδέχτηκε με ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Κατερίνα σε ευχαριστούμε», ενώ έχει στηθεί μια γιορτή προς τιμήν της στην κεντρική πλατεία του δήμου.Παρούσα και συγκινημένη και η φιλόλογος από τα χρόνια του λυκείου της, που την συνεχάρη, ενώ ο 6χρονος εξάδελφός της Στέλιος της χάρισε ένα γλυκό φιλί, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο δείχνοντάς της την μπλούζα με τυπωμένο το στιγμιότυπο του πανηγυρισμού της μόλις κατάλαβε ότι θα ανέβει στο ψηλότερο βάθρο.Εκείνη που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και άφησε όλη την δόξα στην χρυσή Ολυμπιονίκη ήταν η μητέρα της που δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ούτε να φωτογραφηθεί. Φανερά συγκινημένη και περήφανη περίμενε στωικά την Κατερίνα και τον Μιτς για να φύγουν.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε και στην γειτονιά που μεγάλωσε, την Παλλήνη, όπου την υποδέχτηκαν και τίμησαν οι τοπικές αρχές και κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε πολλές περιπτώσεις η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο εγκλωβίζει επικίνδυνα τους νέους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολομέτωπη επίθεση Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ