Ανακοίνωση της ΝΔ Μεσσηνίας κατά της κυβέρνησης για τα Α.Τ.

/

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας για το ζήτημα του κλεισίματος Αστυνομικών Τμημάτων της Μεσσηνίας. Οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ εξαπολύουν επίθεση κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι έχει στοχοποιήσει τη Μεσσηνία.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Ο κ. Τσίπρας και ο θίασος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζουν τις παραστάσεις τους ανά την Ελλάδα μόνο που αυτή τη φορά έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της Μεσσηνίας καθιστώντας πια σαφές ότι η περιοχή μας έχει στοχοποιηθεί και για κάποιο λόγο … τιμωρείται!

Η ανάπτυξη που πρεσβεύουν δεν εμπεριέχει ως βασική προϋπόθεση προφανώς την ασφάλεια των πολιτών. Πως μπορεί αλλιώς κανείς να ερμηνεύσει το σχεδιασμένο λουκέτο στα αστυνομικά τμήματα Πεταλιδίου, Φιλιατρών, Κοπανακίου καθώς και την διεύθυνση τροχαίας Κυπαρισσίας;

Τις ιδιαιτερότητες των περιοχών αυτών που είχαν αναγνωρίσει οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από αυτοψία και αναγνώριση των προβλημάτων, φαίνεται πως ο θίασος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλει εσκεμμένα να τα αγνοήσει και να πράξει με μόνο σκοπό να βλάψει την περιοχή!

Η ασφάλεια των τοπικών κοινωνιών δεν είναι υπό διαπραγμάτευση κύριε Πρωθυπουργέ! Ως Νομαρχιακή Επιτροπή παίρνουμε ξεκάθαρη θέση ενάντια στα λουκέτα των αστυνομικών τμημάτων της Μεσσηνίας ενώνοντας την φωνή μας με το δίκιο των κατοίκων της περιοχής!”.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

80.000.000 ευρώ “θαμμένα” στα σκουπίδια της χωματερής της Μεσσήνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Costa Navarino βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Με πρωτοβουλία Χρυσομάλλη: «Ανοίγει» και πάλι η συζήτηση για τον περιμετρικό της Πύλου – Δεσμεύσεις του Χρήστου Σταϊκούρα σε συνάντηση με τον βουλευτή Μεσσηνίας

Μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα της Μεσσηνίας απασχόλησαν συνάντηση που είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,