ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: νέα ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

31 Αυγούστου 2016

Και δεύτερη ανακοίνωση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Μεσσηνίας εξέδωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων των Φιλιατρών και του Κοπανακίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει τα αστυνομικά τμήματα μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ, που η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα υπερασπίζεται τρομοκράτες και κουκουλοφόρους μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσε ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του “Ρουβίκωνα” ώστε να ξαναγίνουν τα Εξάρχεια άβατο ανομίας μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Το πολιτικό ψέμα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Είναι γνωστό ότι την Τριφυλία την επισκέφτηκαν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας και μετέπειτα ο κ. Κικίλιας και διαπιστώσανε από κοντά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και γι’ αυτό δεν έκλεισε κανένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή.

Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έχει ονοματεπώνυμο πλέον. Είναι αυτό του κ. Κωνσταντινέα (που πρώτος το ανακοίνωσε), της κ. Κοζομπόλη, του κ. Κατρούγκαλου, του υπουργού κ. Τόσκα, του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σταματήστε επιτέλους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να προσβάλλετε τους Μεσσήνιους και τους Τριφύλιους. Αποτελεί ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους Τριφύλιους να επισκεφτεί ο ίδιος ο υπουργός την περιοχή και να διαπιστώσει τις ιδιαιτερότητές της, όπως έκαναν και οι υπουργοί Δένδιας και Κικίλιας.

Αποτελεί δείγμα πολιτικής ανικανότητας να υπάρχουν δύο Μεσσήνιοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παρόλα αυτά να κλείνουν αστυνομικά τμήματα σε μια τόσο ευαίσθητη από πλευράς ασφάλειας και αστυνόμευσης περιοχή.

Είναι εντελώς υποκριτικό να λέτε ότι με μια ομάδα ΟΠΚΕ θα εξασφαλιστεί η αστυνόμευση στην περιοχή των Φιλιατρών.

Επιτέλους η πολιτική υποκρισία έχει και όρια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το κλείσιμο των τμημάτων και θα συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων για να αποφευχθεί αυτό”.

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

1.566.000 ευρω από το Υπ. Εσωτερικών για τα προνοιακά επιδόματα του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολιτιστική Πρωτεύουσα: Στις 9 Νοεμβρίου η κρίσιμη μέρα για την Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Μίλτος Χρυσομάλλης: Υψώνουμε αδιαπέραστο τείχος στη λαθρομετανάστευση και νομοθετούμε μια αυστηρά ελεγχόμενη νόμιμη μετανάστευση

«Η άσκηση της μεταναστευτικής πολιτικής είναι πεδίο κρατικής ευθύνης και άσκησης κρατικής κυριαρχίας. Έπειτα από τόσα χρόνια ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών και την

Στριμώχνει τον Βασιλόπουλο το σύστημα Μητσοτάκη: «Εντολή Σαμαρά» για την ανακήρυξη του Καραμανλή σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας βλέπει το Μαξίμου

Σε δύσκολη πολιτική θέση έχει περιέλθει ο δήμαρχος Καλαμάτας, μετά την πρωτοβουλία για την ανακήρυξη του Κώστα Καραμανλή σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας.

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση: Απάντηση της ΝΔ Μεσσηνίας στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ για την ανακήρυξη του Κώστα Καραμανλή σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μεσσηνίας απαντά στη Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ. Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στη ΝΕ Μεσσηνίας

Δείτε επίσης