ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: νέα ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

/

Και δεύτερη ανακοίνωση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Μεσσηνίας εξέδωσε η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων των Φιλιατρών και του Κοπανακίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει τα αστυνομικά τμήματα μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ, που η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα υπερασπίζεται τρομοκράτες και κουκουλοφόρους μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που απειλούσε ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ μετά από απαίτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του “Ρουβίκωνα” ώστε να ξαναγίνουν τα Εξάρχεια άβατο ανομίας μιλάει για καλύτερη αστυνόμευση!

Το πολιτικό ψέμα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Είναι γνωστό ότι την Τριφυλία την επισκέφτηκαν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας και μετέπειτα ο κ. Κικίλιας και διαπιστώσανε από κοντά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και γι’ αυτό δεν έκλεισε κανένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή.

Το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έχει ονοματεπώνυμο πλέον. Είναι αυτό του κ. Κωνσταντινέα (που πρώτος το ανακοίνωσε), της κ. Κοζομπόλη, του κ. Κατρούγκαλου, του υπουργού κ. Τόσκα, του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σταματήστε επιτέλους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να προσβάλλετε τους Μεσσήνιους και τους Τριφύλιους. Αποτελεί ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους Τριφύλιους να επισκεφτεί ο ίδιος ο υπουργός την περιοχή και να διαπιστώσει τις ιδιαιτερότητές της, όπως έκαναν και οι υπουργοί Δένδιας και Κικίλιας.

Αποτελεί δείγμα πολιτικής ανικανότητας να υπάρχουν δύο Μεσσήνιοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παρόλα αυτά να κλείνουν αστυνομικά τμήματα σε μια τόσο ευαίσθητη από πλευράς ασφάλειας και αστυνόμευσης περιοχή.

Είναι εντελώς υποκριτικό να λέτε ότι με μια ομάδα ΟΠΚΕ θα εξασφαλιστεί η αστυνόμευση στην περιοχή των Φιλιατρών.

Επιτέλους η πολιτική υποκρισία έχει και όρια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το κλείσιμο των τμημάτων και θα συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων για να αποφευχθεί αυτό”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

1.566.000 ευρω από το Υπ. Εσωτερικών για τα προνοιακά επιδόματα του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολιτιστική Πρωτεύουσα: Στις 9 Νοεμβρίου η κρίσιμη μέρα για την Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίθεση σε βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας από το προφίλ του Παναγιώτη Νίκα στο facebook – To επίμαχο screenshot και οι …απαντήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένα screenshot, το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας, έχει προκαλέσει αίσθηση,

Νέα επίθεση Νίκα στην κυβέρνηση: «Δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τα νοσοκομεία μας – Η παροχή υπηρεσιών υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κάτω από τον μέσο όρο»

Μια ακόμα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Αυτή τη φορά αφορμή

Άφαντος ο Παναγιώτης Νίκας από την τελετή παράδοσης 20 ασθενοφόρων – Παρόντες οι βουλευτές Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας – Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα

Χωρίς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, αλλά με την παρουσία βουλευτών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε η τελετή