Πολιτιστική Πρωτεύουσα: Στις 9 Νοεμβρίου η κρίσιμη μέρα για την Καλαμάτα

/

Από το Γραφείο Υποψηφιότητας Kalamata21 έγινε γνωστό ότι η επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Κριτικής Επιτροπής για την ανάδειξη της πολιτιστικής πρωτεύουσας του 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου. Αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο υποψηφιότητας: “Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινείται το Γραφείο Υποψηφιότητας έπειτα από την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για την επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Κριτικής Επιτροπής στις τρεις υποψήφιες πόλεις, προκειμένου να αναδείξει τη νικήτρια για τον Τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021. Με ημερομηνία επίσκεψης την 9η Νοεμβρίου 2016, η Καλαμάτα είναι η τρίτη κατά σειρά πόλη που θα υποδεχθεί τους εμπειρογνώμονες στην έδρα της.
Τα στελέχη του KALAMATA:21 συντονίζουν με κάθε δυνατή λεπτομέρεια την επίσκεψη, ώστε να παρέχουν στην Ευρωπαϊκή Κριτική Επιτροπή μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εποπτεία της πόλης αναφορικά με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί με την απόκτηση του Τίτλου.
Παράλληλα, η παρουσίαση του συνολικού προγράμματος των τριών πόλεων θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την 10η Νοεμβρίου με την Καλαμάτα να παρουσιάζει 2η. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη ημέρα, 11η Νοεμβρίου, στις 12:15”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: νέα ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Καφαντάρης “έστειλε” τον αντιδήμαρχο Γ. Σαρδέλη στο αυτόφωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για υδροδότηση της Καλαμάτας: Στόχος να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ζήτηση του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος – Και νέα εναλλακτική λύση για να μην υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι

Στο ζήτημα των προβλημάτων υδροδότησης της Καλαμάτας, τα οποία ανέκυψαν στην πόλη τα δύο τελευταία 24ωρα,