“Δεν αποκάλεσα καραγκιόζη τον Κωνσταντινέα” δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας

/

 

Σάλος έχει προκληθεί στο δήμο Τριφυλίας από την απαξιωτική αναφορά που φέρεται να έκανε ο αντιδήμαρχος της περιοχής προς το πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Αρνείται, με δήλωσή του στο messiniapress, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Γιάννης Αδρακτάς, ότι αποκάλεσε τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, “καραγκιόζη” κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου. Παρά το γεγονός ότι σε διαδικτυακούς τόπους της Τριφυλίας έχουν κυκλοφορήσει βίντεο, στα οποία ακούγεται να λέγεται η φράση “με τον κάθε καραγκιόζη” κατά τη διάρκεια αναφορών στον Π. Κωνσταντινέα, ο αντιδήμαρχος (στον οποίο αποδίδεται η επίμαχη φράση) μιλώντας στο messiniapress αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε την έκφραση αυτή. “Δεν υπάρχει τέτοια δήλωση από εμένα. Δεν θα μπορούσα να αποκαλέσω ποτέ έναν εκλεγμένο βουλευτή έτσι. Σέβομαι όλους τους αιρετούς, παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές” δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο κ. Αδρακτάς. Ο αντιδήμαρχος, στην επισήμανση ότι υπάρχουν σχετικά βίντεο που ακούγεται η επίμαχη έκφραση, σημείωσε ότι σε στιγμές έντασης μπορούν να ειπωθούν πολλά και προσέθεσε: “Ακόμα και αν ειπώθηκε τέτοια έκφραση δεν αφορά το πρόσωπο του κ. Κωνσταντινέα”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Λιβελογράφημα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για τα Αστυνομικά Τμήματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το “αμαρτωλό” παρελθόν της τοπικής ΝΔ για τα Αστυνομικά Τμήματα της Τριφυλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη δημοσιότητα νέα μέτρηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου: Προβάδισμα Πτωχού και μεγαλύτερη δυναμική Τατούλη δείχνει μέτρηση της DATA RC – Στο όριο του στατιστικού λάθους τα ευρήματα

Μια ακόμα δημοσκόπηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου είδε την Τρίτη (26/9) το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται