Αποστόλου: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, από το βήμα της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του αγροτικού συνεταιρισμού μήλου «ΖΑΓΟΡΙΝ», ανακοίνωσε την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους 1,5 δισ ευρώ που θα ξεκινήσει άμεσα για τη στήριξη του αγροτικού τομέα ενώ παράλληλα προανήγγειλε ότι σε βάθος 4ετίας το Υπουργείο θα παρέχει νέα χρηματοδοτικά εργαλεία συνολικού ύψους 7 δισ που θα αφορούν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο κ. Αποστόλου ήταν κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηριχθεί ο αγροτικός κόσμος και υπογράμμισε ότι προς αυτή την κατεύθυνση οι αγρότες δικαιούνται και θα απολαμβάνουν την εθνική σύνταξη.

Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στις φορολογικές ελαφρύνσεις των αγροτών και κάλεσε την αντιπολίτευση να μη φωνάζει και να μη σηκώνει τους τόνους για το φορολογικό.

«Η κυβέρνησή μας είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο για αυτό και επεξεργαζόμαστε πολλά σημαντικά προγράμματα.Δώσαμε μάχη για τις φορολογικές ελαφρύνσεις των αγροτών» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του «ΖΑΓΟΡΙΝ» εκτός από την ιστορικότητα του γεγονότος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από τη διοίκηση του συνεταιρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση με εκπροσώπους των 4 νέων καναλαρχών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τουρκικά άρματα μάχης στη βόρεια Συρία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Εκτεθειμένος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας: Υπέρ της απόφασης Γεωργαντά για το ΠΟΠ Ελιάς Καλαμάτας οι εξαγωγικές επιχειρήσεις του Νομού λέει η ΠΕΜΕΤΕ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αναφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών – Τυποποιητών – Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ),

Ένωση Μεσσηνίας: Αποκαλυπτική έκθεση ορκωτού λογιστή για τον …σωτήρα των αγροτικών προϊόντων της Μεσσηνίας – Αμφιβολίες για τη συνέχιση της δραστηριότητας του Συνεταιρισμού

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση Μεσσηνίας εντοπίζει η Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. Η