Η φωτογραφική μηχανή που “τρόμαξε” τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

3 Σεπτεμβρίου 2016

Χαλαρός” και με διάθεση για κουβεντούλα εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αλ. Κουμουνδούρου. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η δημοσιογραφική φωτογραφική μηχανή!

Δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, έκατσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Κουμουνδούρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα. Ο Μητροπολίτης, ευγενής από τη φύση του, “έπιασε” κουβέντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε χαλαρό ύφος. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο φωτογραφικός φακός! Όταν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας αντιλήφθηκε ότι η συνομιλία του με τον κ. Κουκούτση έχει προκαλέσει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον πετάχτηκε από την καρέκλα του! Ξαφνικά, σηκώθηκε όρθιος και αμήχανα έστρεψε την πλάτη στον βουλευτή. Μάλιστα, ο κ. Χρυσόστομος μετά το τρισάγιο που τέλεσε, επιστρέφοντας στις θέσεις των επισήμων, διακριτικά, δεν έκατσε στην αρχική του θέση. Προτίμησε να βρεθεί εξ αριστερών του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, παρά δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Τι προκάλεσε τον “αμηχανία” στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, παραμένει άγνωστο. Προφανώς, όμως, ο κ. Χρυσόστομος θα προτιμούσε να μην υπάρχει η ενοχλητική φωτογραφική μηχανή.

 

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας εντοπίζει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την συζήτησή του με τον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση:

μητρ1

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας φροντίζει, διακριτικά, να “βγει” από το φωτογραφικό κάδρο που τον θέλει δίπλα στον κ. Κουκούτση. Άλλοι λένε ότι το πρωτόκολλο όριζε ότι αυτός θα βρισκόταν εκ δεξιών του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως και να έχει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, βγήκε από τη δύσκολη θέση:

μητρ2

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκληρό “μνημόνιο” Νίκα για τους μαθητές των σχολών του δήμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καναλάρχες σε νευρική κρίση αναζητούν τρόπο να παραμείνουν στα ΜΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης