Συλλήψεις δύο ατόμων για μαστροπεία σε κατάστημα της Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 51 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για μαστροπεία.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν έξι αλλοδαπές, πέντε υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18, 22, 25, 29 και 33 ετών, αντίστοιχα και μία 30χρονη, υπήκοος Τσεχίας, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, αστυνομική επιχείρηση και έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθησαν ο 51χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 50χρονος υπάλληλος του καταστήματος, να προάγουν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού την 29χρονη.

Επιπλέον όπως προέκυψε, όλες οι ανωτέρω αλλοδαπές, εργάζονταν στο κατάστημα, στερούμενες πιστοποιητικού υγείας.

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -905- ευρώ και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ σε βάρος της 29χρονης, σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εισαγγελέας στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τα “χαμένα” 462.000 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ