Άλλο ο Κ. Μητσοτάκης και άλλο οι δημότες του δήμου Πύλου – Νέστορος

6 Σεπτεμβρίου 2016

 

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο του δήμου Πύλου – Νέστορος από την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών. Σύμφωνα με κατοίκους και οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής, πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε “λασπόδρομους”. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και κεντρικοί οδικοί άξονες του δήμου έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνες παγίδες για τους οδηγούς.

Άφαντος” ο δήμος

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην περιοχή, ο δήμος Πύλου – Νέστορος, για μια ακόμα φορά έχει φροντίσει να …λάμψει δια της απουσίας του. Όχι μόνο δεν έχει υλοποιήσει ή δεν έχει ζητήσει να υλοποιηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις, προκειμένου να μην δημιουργούνται με την πρώτη βροχή τέτοιους είδους ζητήματα, αλλά απουσιάζει και από την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Συγκεκριμένα, ενώ τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής έχουν παρουσιαστεί από νωρίς το απόγευμα η παρέμβαση του δήμου ήρθε αργά το βράδυ και αφού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες οδηγών που περνούσαν από τους “λασπόδρομους”.

Στις υπηρεσίες του Κυριάκου

Βέβαια ο δήμος Πύλου – Νέστορος δεν έδειξε καμία αργοπορία όταν πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του δήμου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Τότε, με αυστηρή εντολή της ηγεσίας της δημοτικής αρχής, ειδικό μηχάνημα παρενέβη στο οδικό δίκτυο της περιοχής της Βοιδοκοιλιάς, μόνο και μόνο επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι ενδεχομένως, άκουσον – άκουσον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έκανε ποδήλατο στην περιοχή!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τάνγκο Τατούλη – Νίκα με φόντο το Μέγαρο Χορού και τη Νέα Δημοκρατία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ η πρωτοφανής καταστροφή στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε η καταχώριση στο Κτηματολόγιο

Δείτε επίσης