Ασυλία τέλος – άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα για τις καταστροφές

8 Σεπτεμβρίου 2016

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τις πλημμύρες που κατέστρεψαν δεκάδες περιουσίες αθώων ανθρώπων. Άμεσα τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης η οποία στέλνει μήνυμα σε πολίτες, πολιτικούς και εργολάβους.

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν τα όσα έγιναν χθες στην Καλαμάτα όπου εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο έλεος της κακοκαιρίας. Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί με ταχύτατους ρυθμούς και τις επόμενες μέρες ο εισαγγελέας θα έχει στα χέρια του όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δείξουν αν υπάρχουν ευθύνες για την καταστροφή. Αν διαπιστωθούν τέτοιες ευθύνες θα ακολουθήσει η νόμιμη διαδικασία και θα έλθουν διώξεις για όσους κριθεί ότι έχουν ευθύνη.

Με την άμεση ενεργοποίησή της η δικαιοσύνη στέλνει πολλαπλά μηνύματα, δεδομένου ότι φαίνεται με σαφήνεια, ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που τέτοια γεγονότα έμεναν αδιερεύνητα και ατιμώρητα. Το πρώτο μήνυμα έχει αποδέκτες τους πολίτες, οι οποίοι αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ότι η δικαιοσύνη στέκεται ενεργά στο πλευρό τους. Το δεύτερο μήνυμα αφορά όλους όσους έχουν θέσεις ευθύνης, όλους όσους με τις πράξεις του ή τις παραλήψεις τους υποβοηθούν στη μεγιστοποίηση των καταστροφών. Όλοι αυτοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ασυλία που απολάμβαναν κατά το παρελθόν έχει τελειώσει, θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον όλοι και όλα θα κρίνονται από τη δικαιοσύνη.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Μεσσηνία την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βολές Τόσκα σε Σαμαρά για την απουσία του από την Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δείτε επίσης