Στη Μεσσηνία αύριο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ για τις καταστροφές στο Νομό

/

Με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε την Μεσσηνία, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με επικεφαλής τον Βουλευτή Αργολίδας – πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη (Υπεύθυνο της Κ.Ο. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές), τη Ν. Γιαννακοπούλου (Υποψήφια Βουλευτή Μεσσηνίας και Αναπλ. Εκπρ. Τύπου), τον Γ. Οικονομίδη (Γραμματέα του Τομέα Υποδομών & Δικτύων) τον Α. Σπυρόπουλο (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου) και τον Τ. Αναστόπουλο (Υποψήφιο Βουλευτή Μεσσηνίας και Εκπρόσωπο Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία) θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 την Μεσσηνία.

Στις 14:30 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, όπου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και Παραγωγικών Φορέων, θα διεξαχθεί ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα μετά την θεομηνία, συζήτηση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών αλλά και για την πρόληψη αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

Στην συνέχεια, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Επίσκεψη στην περιοχή της Γέφυρας του Ποταμού Παμίσου και θα επισκεφθεί περιοχές της πόλης της Καλαμάτας και της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας που επλήγησαν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης βάλει ευθέως κατά Κατρούγκαλου και εμμέσως κατά Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγριεύει η κόντρα Σαμαρά – Νίκα: “θα τον τελειώσω”, λέει ο πρώην πρωθυπουργός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το