Επίθεση Κατρούγκαλου κατά της κυβέρνησης Σαμαρά για τις καταστροφές στη Μεσσηνία

/

 

Ανακοίνωση με αιχμές για την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και την περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο κ. Κατρούγκαλος “πατώντας” σε προηγούμενη ανακοίνωση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, εξαπολύει επίθεση τόσο κατά της κυβέρνησης Σαμαρά όσο και κατά της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κατρούγκαλος σημειώνεται: «Οι καταστροφές στη Μεσσηνία από την πρόσφατη θεομηνία είναι μεγάλες. Δεν ήταν αναπόφευκτες. Η σκέψη μας είναι πρώτα από όλα στους νεκρούς και τις οικογένειες τους. Δεν αρκούν όμως, οι αυτονόητες δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Η Πολιτεία έχει ευθύνες. “Δεν υπήρξε ανταπόκριση” από την προηγούμενη  Κυβέρνηση και την Περιφέρεια στις προειδοποιήσεις και προτάσεις που υποβλήθηκαν το 2013, δηλώνει σε ανάρτηση του ο Δήμος Καλαμάτας. Η αβελτηρία του κράτους πρέπει να τελειώσει. Η περιουσία των πολιτών, η ίδια η ζωή τους, πρέπει να προστατευτεί».

Παράλληλα στην ανακοίνωσή του ο κ. Κατρούγκαλος γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με την παρουσία όλων των δημάρχων της Μεσσηνίας και όλων των βουλευτών του Νομού. Θέμα της σύσκεψης θα είναι οι καταστροφές που έχει υποστεί η Μεσσηνία από τις τελευταίες καταστροφές και σε αυτή θα προεδρεύσει ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή Μεσσηνίας, Γιώργου Κατρούγκαλου.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και δεύτερο άδειασμα Νίκα! Αποδομεί τη ρητορική Σαμαρά και “καρφώνει” τον Περικλή Μαντά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι έκανες κ. Δήμαρχε για το δήμο σου κατά τη διάρκεια της καταστροφής από την κακοκαιρία;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Η Γερμανία εθνικοποιεί τη Uniper, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Μόνη λύση η επανακρατικοποίηση της Επιχείρησης, το πλαφόν στα τιμολόγια και η φορολόγηση των υπερκερδών

Μόνη λύση η επακρατικοποίηση της ΔΕΗ, πλαφόν στα τιμολόγια και φορολόγηση των υπερκερδών» «Η γερμανική κυβέρνηση