“Βαρίδι” για το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας η Νάντια Γιαννακοπούλου

/

Μουρμούρα υπάρχει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την πρώην βουλευτή Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου. Τοπικά στελέχη του κόμματος εμφανίζονται δυσαρεστημένα από τη συμπεριφορά της Μεσσήνιας πολιτικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.

Στη Μεσσηνία βρέθηκε χθες κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές του νομού από την κακοκαιρία. Το κλιμάκιο συμμετείχε και σε σύσκεψη στο διοικητήριο με στόχο να ενημερωθεί από αντιπεριφερειάρχες, εκπροσώπους των δήμων, υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και φορείς του νομού για την καταστροφή που έχει υποστεί η Μεσσηνία. Ωστόσο, εκείνο που επισκίασε την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ ήταν η συμπεριφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία τίναξε στον αέρα κάθε προσπάθεια σοβαρής παρουσίας του κόμματος στη Μεσσηνία. Η κα Γιαννακοπούλου μετέτρεψε την προσπάθεια για συντεταγμένη παρουσία του κόμματος στο Νομό, σε προσωπική φιέστα της, δημιουργώντας αμηχανία ακόμα και στον βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, αλλά και στα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στο κλιμάκιο. Ουσιαστικά χθες η κα Γιαννακοπούλου, (ξανά) απέδειξε ότι αποτελεί “βαρίδι” για το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία καθώς η έννοια της συλλογικής προσπάθειας δεν υπάρχει στην πολιτική της λογική.

Έστησε τους φορείς

Αρχικά η κα Γιαννακοπούλου “έστησε” τους φορείς της Μεσσηνίας που περίμεναν στο διοικητήριο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην σύσκεψη που είχε οργανωθεί. Εκπρόσωποι των δήμων, αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακοί παράγοντες αναγκάστηκαν να περιμένουν την κα Γιαννακοπούλου αρκετή ώρα, ώστε να ξεκινήσει η σύσκεψη. Ωστόσο, η κα Γιαννακοπούλου ακολουθώντας την “ώρα ΠΑΣΟΚ” εμφανίστηκε αφού είχε ξεκινήσει η σύσκεψη και αφού ανάγκασε τον Γιάννη Μανιάτη, τον βουλευτή του κόμματος που συμμετείχε στο κλιμάκιο, να εμφανιστεί μόνος του στο διοικητήριο.

Άφησε τη σύσκεψη για να κάνει δηλώσεις!

Η κα Γιαννακοπούλου όχι μόνο ήρθε με το …πάσο της στο διοικητήριο, αλλά και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έδειξε ότι αυτοσκοπός της επίσκεψής της ήταν η δημοσιότητα και όχι η ουσία. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η κα Γιαννακοπούλου διαπίστωσε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία ετοιμάζονται να αποχωρήσουν καθώς είχαν το υλικό που απαιτείται για το ρεπορτάζ. Στο υλικό αυτό, όμως, δεν υπήρχε τοποθέτηση της κας Γιαννακοπούλου, εξαιτίας της αργοπορίας της. Όταν η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατάλαβε ότι δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες και ότι υπάρχει κίνδυνος να μην αναδειχθεί επικοινωνιακά, έκανε κάτι πρωτάκουστο. Σηκώθηκε από το τραπέζι της σύσκεψη, εξήλθε της αίθουσας, προκειμένου να κάνει δήλωση στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Παράτησε στα κρύα του λουτρού τους φορείς της Μεσσηνίας, που την στιγμή εκείνη ενημέρωναν την ίδια και το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας, μάλλον, περισσότερο αναγκαία την παρουσία της στο “γυαλί” από την παρουσία της στην ενημερωτική σύσκεψη. Αυτή η τακτική της κας Γιαννακοπούλου, προκάλεσε αμηχανία στο τραπέζι της σύσκεψης και στους συμμετέχοντες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η πρώην βουλευτής νοιάζεται πρωτίστως για την επικοινωνία και δευτερευόντως για την ουσία.

Η γκάφα του αεροδρομίου

Η κα Γιαννακοπούλου δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε ένταση και κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με μάρτυρες η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας έφερε σε δύσκολη θέση τον βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτη, όταν απευθυνόμενη σε αυτόν του είπε “βλέπεις αεροδρομιάρα που έχουμε; Και σκέψου οτι ο Τατούλης θέλει να φτιάξει αεροδρόμιο στην Τρίπολη”. Η συγκεκριμένη ατάκα της κας Γιαννακοπούλου έφερε σε εμφανή αμηχανία τον κ. Μανιάτη, ο οποίος εκλέγεται σε ένα νομό του οποίου πάγιο αίτημα είναι η κατασκευή αεροδρομίου στην Τρίπολη!

“Ξένο σώμα” για το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Η στάση και η συμπεριφορά της κας Γιαννακοπούλου κατά τη διάρκεια της χθεσινή επίσκεψης του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία δείχνει, για ακόμα μια φορά, ότι η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας λειτουργεί με γνώμονα τη δική της πολιτική προβολή, αγνοώντας τη συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε από τη νέα ηγεσία της νομαρχιακής επιτροπής Μεσσηνίας και τον πρόεδρό της, Γιάννη Πάζιο. Η κα Γιαννακοπούλου, πλέον, δεν ελέγχει τον τοπικό κομματικό μηχανισμό και αυτό την κάνει να θέλει να δυναμιτίσει κάθε προσπάθεια του κόμματος στη Μεσσηνία. Με αυτή τη λογική, όμως, το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να είναι στο ναδίρ στη Μεσσηνία, καταγράφοντας ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Πελοπόννησο. Ουσιαστικά η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας για το τοπικό ΠΑΣΟΚ αποτελεί ξένο σώμα, δεδομένου ότι συνεχίζει πρακτικές του παρελθόντος, πρακτικές που έχουν καταδικαστεί από τους πολίτες. Έχει ήδη καταδικάσει τον εαυτό της σε πολιτική μοναξιά και προσπαθεί, σε μια απέλπιδα προσπάθεια πολιτικής επαναφοράς, να καταδικάσει και τους εσωκομματικούς της αντιπάλους, τη νέα νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ και την προσπάθεια που καταβάλει, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να επανακτήσει την πολιτική του θέση στη Μεσσηνία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χτύπημα Παναγιώτη Νίκα σε Σαμαρά μέσω της εφημερίδας “Αυγή”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

To απίστευτο παρασκήνιο της εσωκομματικής κόντρας Σαμαρά – Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το