Στη Μεσσηνία η Ντόρα Μπακογιάννη για να “μαζέψει” την τοπική ΝΔ

/

Στη Μεσσηνία αναμένεται να βρεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η κάθοδος Μπακογιάννη στο νομό τοποθετείται έως τα μέσα Οκτωβρίου. Περιοδεία στο Νομό και κομματικές συσκέψεις στο “μενού”.

Στη Μεσσηνία αναμένεται να βρεθεί το ερχόμενο χρονικό διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάνη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό και θα συναντηθεί με θεσμικούς και κομματικούς παράγοντες της Μεσσηνίας. Ακόμα το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η απόφαση της καθόδου της κας Μπακογιάννη είναι οριστική. Μάλιστα πληροφορίες από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας τοποθετούν την επίσκεψη της κας Μπακογιάννη, το αργότερο, μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου.

Επίσκεψη με νόημα

Όπως γίνεται αντιληπτό η επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στη Μεσσηνία, δεδομένου ότι γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο για την τοπική Νέα. Η κα Μπακογιάννη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα επιχειρήσει αναστροφή του κακού κλίματος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του κόμματος. Παράλληλα, είναι βέβαιο ότι η πρώην υπουργός εξωτερικών θα σηματοδοτήσει και ευρύτερες εξελίξεις στο χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

MEGA γεγονός: Βολές Νίκα σε Μπόμπολα για τις πλημμύρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τον καταστρεπτικό σεισμό της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.