“Άνοιγμα” ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά και της Μεσσηνίας

/

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας. Ο κ. Μπαλάφας ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και κομματικούς παράγοντες του Νομού.

Την πρόθεση του κυβερνώντος κόμματος να συνεχίσει το “άνοιγμα” στους πολίτες και τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν αναφορά στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υφυπουργός εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας. Ο υφυπουργός αναφερόμενος στο ζήτημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Καλαμάτα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί κεντρικό ρόλο στην κεντροαριστερά και χαρακτήρισε το άνοιγμα που ήδη επιχειρείται θετικό. “Μας ενδιαφέρουν οι πολίτες και οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν αναφορά στην κεντροαριστερά. Μας ενδιαφέρει οι πολίτες αυτοί να έχουν αναφορά σε ένα σύγχρονο ριζοσπαστικό αριστερό κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το άνοιγμα που κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση είναι θετικό. Διεκδικούμε κεντρικό ρόλο στον πόλο της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός εσωτερικών. Μάλιστα, ο κ. Μπαλάφας, δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στις πολιτικές δυνάμεις που κινούνται στο κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά και στην ευρύτερη αριστερά, οι οποίες -όπως χαρακτηριστικά είπε- “διακρίνονται από εμμονές και άρνηση”.

Σημειώνεται ότι πριν την συνέντευξη τύπου, ο κ. Μπαλάφας, είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη της Μεσσηνίας, συνάντηση κατά την οποία αναλύθηκε η πολιτική επικαιρότητα και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το υπουργείο εσωτερικών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχία για τη δημόσια υγεία στις πληγείσες περιοχές της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατούλης: αντιπολίτευση στην …πεθερά για να τα βλέπει …η νύφη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ