Ακατάλληλο νερό σε χωριό της δημοτικής ενότητας Πύλου

/

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού “Παπούλια” του δήμου Πύλου – Νέστορος καθώς από σήμερα το πρωί οι βρύσες των σπιτιών τους βγάζουν εμφανώς ακατάλληλο για πόση νερό.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής τα προβλήματα με την υδροδότηση της περιοχής είναι συχνά με αποτέλεσμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το χωριό να μένει χωρίς νερό. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Μετά την πολύωρη διακοπή νερού κατά τη χθεσινή μέρα, σήμερα, οι κάτοικοι του χωριού είδαν με έκπληξη από τις βρύσες τους να …ρέει νερό το οποίο είναι επιβαρυμένο με άγνωστες ουσίες. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η δημοτική αρχή της περιοχής είναι απούσα καθώς κανένας δεν τους έχει ενημερώσει αν μπορούν να πίνουν το νερό ή όχι. Σημειώνεται ότι στην περιοχή διαμένουν περισσότεροι από 120 κάτοικοι, οι οποίοι – όπως φαίνεται- αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βόμβα για το περιβαλλοντικό έγκλημα της δυτικής παραλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νίκας αποκάλυψε την κοροϊδία Σαμαρά για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβεβαιώσεις από Νίκα και ΤΕΡΝΑ: Εντός του 2022 η λειτουργία της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της Μεσσηνίας στην Καλλιρρόη [φωτογραφίες από το εργοτάξιο]

Αυτοψία στην περιοχή της Καλλιρρόης του δήμου Οιχαλίας, όπου κατασκευάζεται η μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων (ΣΔΙΤ