Στην Καλαμάτα γυρίσματα του “πρωταθλητή των πρωταθλητών”

Η Βέργα θα είναι το σκηνικό του τηλεοπτικού παιχνιδιού “Ο πρωταθλητής των πρωταθλητών”, το οποίο θα προβληθεί από την κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Συγκεκριμένα η Νορβηγική εταιρεία RUBICON TV για λογαριασµό της Νορβηγικής κρατικής τηλεόρασης πραγματοποιεί γυρίσματα, για το τηλεοπτικό παιχνίδι «Mastarnas Mastare» («Ο πρωταθλητής των πρωταθλητών»), το οποίο αποτελείται από 10 επεισόδια, µια ώρα το καθένα, στη Μεσσηνία. Πρωταγωνιστές δεν είναι ηθοποιοί αλλά 10 βετεράνοι Ολυµπιονίκες και παγκόσµιοι πρωταθλητές. Το παιχνίδι είναι εκπαιδευτικό και προβάλλει τον αθλητισµό, θα γυριστεί αποκλειστικά στη Μεσσηνία και θα µεταδοθεί το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2017 για 10 εβδοµάδες (κάθε Κυριακή, ώρα 20.00, µε αναµετάδοση κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα), από την κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας, σε κοινό περίπου 35.000.000 τηλεθεατών, σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία.

Στη περιοχή του ∆ήµου Καλαµάτας και συγκεκριµένα στη Βέργα, θα γυρισθούν δύο επεισόδια, µε θέα τη πόλη της Καλαµάτας, και θα πραγµατοποιηθούν και άλλα µικρότερα σε διάρκεια γυρίσµατα, στο λιµάνι, την Κεντρική αγορά, την Κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και την παραλία Καλαµάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ψυχοθεραπεία” για τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολομέτωπη επίθεση σε Νίκα για τις πλημμύρες στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL