Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινούν τα έργα στο νότιο τμήμα της Αριστομένους

/

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καλαμάτας εν όψει της έναρξης εργασιών για την πραγματοποίηση του έργου με τίτλο «Aστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο».

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση και επήλθε πλήρης συνεννόηση για την παρέμβαση, ώστε να υπάρξει η πιο μικρή όχληση των επιχειρήσεων της περιοχής. Συμφωνήθηκε, δε, να είναι η συνεργασία διαρκής για όλο το χρονικό διάστημα υλοποίησης του έργου.
Υπενθυμίζεται πως οι επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή πραγματοποίησης της ανάπλασης θα απαλλαγούν από τα τέλη χρήσης δημοτικού χώρου, από την 1η Οκτωβρίου 2016 και για ένα έτος.
Η 1η φάση εργασιών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του αναδόχου, θα περιλαμβάνει παρεμβάσεις, σε 5 υποφάσεις, στην ανατολική πλευρά της οδού Αριστομένους και η 2η φάση στη δυτική. Στο πλαίσιο της 1ης φάσης, οι εργασίες της οποίας αρχίζουν στις 15 Οκτωβρίου 2016, ο ανάδοχος θα εργασθεί κατά τμήματα, όπως φαίνεται στα παρατιθέμενα σχεδιαγράμματα. Κάθε υποφάση περιλαμβάνει τις εξής εργασίες: καθαίρεση, εγκατάσταση δικτύων, υπόβαση, πλακόστρωση.
Οι εργασίες της 2ης φάσης, δυτικά της Αριστομένους, θα ξεκινήσουν στις 15 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρουαζιερόπλοια με 2.692 τουρίστες θα “πιάσουν” Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεσσήνη ξεπροβόδισε την εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ