Η Β. Καρέλια υποδέχθηκε τον ΠτΔ

1 Οκτωβρίου 2016

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης Ελληνικών ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια” του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας. Η έκθεση στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτίριο “Πλεμματιά – Βογόπουλου” στην οδό Σταδίου, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το δήμο Καλαμάτας. Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα καλαίσθητο μουσείο, το οποίο θα φιλοξενεί μια έκθεση που μπορεί να “ταξιδέψει” τους επισκέπτες στο χώρο και στο χρόνο μέσα από τις παραδοσιακές ενδυμασίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σημειώνεται ότι στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Καρέλια, η κα Β. Καρέλια καθώς και οι Στάθης και Ανδρέας Καρέλιας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στα αποκαλυπτήρια μνημείου στην Καλαμάτα (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησε η συγκομιδή του καλύτερου ελαιολάδου του κόσμου (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης