Συμμορία διαρρηκτών έχει ρημάξει ένα ολόκληρο χωριό στη Μεσσηνία (φωτό)

Δύο σπίτια “άνοιξαν” χθες το βράδυ επιτήδειοι σε χωριό Μεσσηνίας. Εικόνες – σοκ από τις παραβιασμένες οικίες. Οι κακοποιοί έχουν πληροφόρηση και “χτυπούν” όταν ξέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών απουσιάζουν. Ανάστατοι οι κάτοικοι ζητούν να μπει ένα τέλος.

Δύο ακόμα διαρρήξεις είχαμε χθες σε οικίες στην περιοχή της Χώρας του δήμου Πύλου – Νέστορος. Οι κακοποιοί εισέβαλαν σε δύο σπίτια εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του ενός σπιτιού βρίσκονταν σε βαφτίσια συγγενικού τους προσώπου.

Πληροφόρηση

Το γεγονός των χθεσινών κλοπών δεν είναι το μοναδικό που έχει συμβεί στην συγκεκριμένη περιοχή. Κατά το πρόσφατο παρελθόν αρκετές φορές άγνωστοι έχουν εισβάλει σε σπίτια της περιοχής γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες τους λείπουν. Μάλιστα, οι δράστες των κλοπών φαίνεται ότι έχουν εξαιρετικά καλή πληροφόρηση, δεδομένου ότι γνωρίζουν ακόμα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που “χτυπούν”. Πρόσφατα εισέβαλαν σε σπίτι του οποίου ο ιδιοκτήτης βρισκόταν σε κηδεία, ενώ χθες εισήλθαν σε οικία ο ιδιοκτήτης της οποίας βρισκόταν σε βαφτίσια. Παράλληλα κατά το παρελθόν έχουν εισβάλει σε σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες τους είτε απουσιάζουν στην Αθήνα, είτε στο εξωτερικό. Η πληροφόρηση που έχουν οι δράστες, προφανώς, δείχνει ότι μεταξύ αυτών είναι και άτομο ή άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις των ιδιοκτητών των οικιών, άτομα τα οποία, προφανώς, έχουν επαφή με το χωριό.

Η αστυνομία

Οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής έχουν καταγραφεί από τους άνδρες του οικείου αστυνομικού τμήματος, ωστόσο δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα στο θέμα της αναζήτησης των δραστών. Πάντως, η μεθοδολογία που ακολουθούν οι δράστες έχει απασχολήσει τους αξιωματικούς της αστυνομίας, οι οποίοι, μετά και τα χθεσινά “χτυπήματα”, εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συγκεκριμένες υποθέσεις κλοπών. Μάλιστα, πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τη δράση των κακοποιών που έχουν ρημάξει σπίτια στη Χώρα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάγωμα ασφαλιστικών εισφορών για 6 μήνες και αποπληρωμή σε 24 δόσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Παππάς: Η Ελλάδα ληστεύτηκε από τους βαρόνους των ΜΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΤΕΜΕΣ «ψηφίζει» Μεσσηνία: Νέες επενδύσεις στον ξενοδοχειακό τομέα – Δεσμευτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Πύλου – Επιμένουν οι πληροφορίες για το αεροδρόμιο Καλαμάτας  

Ένα ακόμη βήμα για τη νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. στη Μεσσηνία στην περιοχή της Βελίκας γίνεται τώρα μετά