Navarino Blue: Ξεμπλοκάρει η επένδυση που θα γίνει στο Ριζόμυλο

3 Οκτωβρίου 2016

Στο περιφερειακό συμβούλιο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Ριζόμυλο. Ίσως και εντός του Οκτωβρίου να συζητηθεί σε συνεδρίαση που θα γίνει στην Καλαμάτα.

Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress.gr, να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά στο τουριστικό συγκρότημα Navarino Blue. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα, κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο που θα γίνει στην Καλαμάτα εντός του τρέχοντος μηνός, δεδομένου ότι συγκεκριμένο έργο αφορά άμεσα το Νομό.

Το έργο

Το Navarino Blue είναι ένα τουριστικό συγκρότημα που εντάσσεται στη δεύτερη φάση της υλοποίησης του έργου της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας. Το έργο θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Ριζόμυλου σε μια έκταση που φτάνει τα 2100 στρέμματα και έχει “πρόσωπο” σε παραλία μεγαλύτερη του 1 χιλιομέτρου. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό περιλαμβάνει: Κατασκευή ξενοδοχείων δυναμικότητας 1500 δωματίων, κατασκευή γηπέδου γκολφ 9 οπών, κατασκευή θαλάσσιου πάρκου, κατασκευή εμπορικών καταστημάτων και εστιατορίων, κατασκευή ανεξάρτητων κατοικιών. Επίσης προβλέπεται η κατασκευή κέντρου spa, συνεδριακών χώρων και πλήθους αθλητικών υποδομών.

Η περιοχή που θα κατασκευαστεί το navarino blue:

chartis

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραδόθηκε λογισμικό για άτομα με αναπηρία στο δήμο Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διπλή υπουργική επίθεση με στόχο τον Πέτρο Τατούλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης