173 προσλήψεις στο δήμο Καλαμάτας με 8μηνη διάρκεια

7 Οκτωβρίου 2016

Ο Δήμος Καλαμάτας απέστειλε στο Υπουργείο Εργασίας, σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, με ηλεκτρονικό τρόπο, πίνακες με τις ανάγκες του σε προσωπικό, προκειμένου να προχωρήσει η πρόσληψη 173 υπαλλήλων, κυρίως μακροχρόνια ανέργων, μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, οι οποίοι θα διατεθούν στο Δήμο.

Θα απασχοληθεί προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, κυρίως εργάτες, αλλά και επιστήμονες. Θα ενισχυθούν με εργαζομένους οι Διευθύνσεις Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, η ΔΕΥΑΚ κ.ά.
Το προσωπικό θα προσληφθεί μέσω του ΟΑΕΔ, ο οποίος θα το πληρώνει, θα το ασφαλίζει και θα το διαθέσει στο Δήμο Καλαμάτας.
Αναμένεται η ανακοίνωση από τον ΟΑΕΔ της προθεσμίας, εντός της οποίας θα υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι να απασχοληθούν στο Δήμο Καλαμάτας. Εκτιμάται ότι οι υπάλληλοι αυτοί, που θα εργασθούν επί 8 μήνες, θα ξεκινήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2016.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για πρόγραμμα, το οποίο δεν πρέπει να συγχέεται με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που ζήτησε από το Υπουργείο Εργασίας ο Δήμαρχος, με σκοπό τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας με προσωπικό για την αντιμετώπιση των συνεπειών του πλημμυρικού φαινομένου της 7ης Σεπτεμβρίου 2016.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φιάσκο η επίσκεψη Κατρούγκαλου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατρούγκαλος: Οι ευθύνες για τις πλημμύρες πρέπει να αναζητηθούν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

Δείτε επίσης