Φιάσκο η επίσκεψη Κατρούγκαλου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Αποκαλυπτική η επίσκεψη του υπουργού Εργασίας και βουλευτή Μεσσηνίας, Γιώργου Κατρούγκαλου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Κατώτερος των περιστάσεων ο πρόεδρος, Δημήτρης Μανιάτης, κατάφερε να μετατρέψει μια συνάντηση με έναν υπουργό σε φιάσκο. Πλήρης επιβεβαίωση ρεπορτάζ του messiniapress για την απαξίωση του θεσμού στο Νομό.

Άφωνοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στο επιμελητήριο Μεσσηνίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου. Ενώ όλοι περίμεναν ότι θα τεθούν, από πλευράς επιμελητηρίου, τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας με τρόπο συντεταγμένο και, κυρίως, αποτελεσματικό έγιναν μάρτυρες μιας ακατανόητης τακτικής από την πλευρά του κ. Μανιάτη. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ξεχνώντας τον θεσμικό του ρόλο, επιχείρησε να δυναμιτίσει την επίσκεψη του κ. Κατρούγκαλου αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εισαγγελέα – ανακριτή. Προσπάθησε να μετατρέψει τις προσωπικές του πολιτικές θέσεις σε θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα ύφος που δεν ταιριάζει σε πρόεδρο επιμελητηρίου. Η τακτική του κ. Μανιάτη έγινε αντιληπτή τόσο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που παρέστησαν στην συνάντηση, όσο και από τον υπουργό Εργασίας. Μάλιστα, ο κ. Κατρούγκαλος αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον κ. Μανιάτη τονίζοντας του το προφανές: Ότι, δηλαδή, οι προσωπικές του πολιτικές θέσεις δεν είναι ζήτημα που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος και ότι δεν πρέπει να τον βλέπει ως πολιτικό του αντίπαλο. Σημειώνεται, δε, ότι οι παριστάμενοι σύμβουλοι του ΔΣ, ενοχλημένοι από τη στάση του προέδρου του Επιμελητηρίου, παρεμβαίνοντας προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, προκειμένου να η συνάντηση να εξελιχθεί με έναν ουσιαστικό τρόπο.

Τα άδεια καθίσματα

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψη του κ. Κατρούγκαλου στο επιμελητήριο από τα 21 μέλη του διοικητικού συμβουλίου παρέστησαν μόλις τα 8. Και αυτό, όπως σημειώναμε και σε σχετικό χθεσινό ρεπορτάζ, δείχνει την αποτυχία της διοίκησης του κ. Μανιάτη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ενώσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας. Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης δεν καταφέρνει να ενώσει και να εκπροσωπήσει επάξια τους επιχειρηματίες του Νομου μια περίοδο που τα προβλήματα που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο είναι εξαιρετικά σοβαρά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κωνσταντινέας – Κοζομπόλη στο Μαξίμου με τον Τσίπρα (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

173 προσλήψεις στο δήμο Καλαμάτας με 8μηνη διάρκεια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους από τη Μεσσηνία – Ενώπιων του Εισαγγελέα ο πατέρας και η μητέρα – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι τους

Στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κρατείται 20χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη, διότι φέρεται να κακοποίησε το τεσσάρων