Η εταιρεία Kanakis “ταξιδεύει” το Μεσσηνιακό λάδι στο Παρίσι

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει η εταιρεία “Κanakis family” σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στην Ευρώπη. Ο λόγος για τη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών sial. Η έκθεση διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Πάρκο Paris Nord Villepinte, αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Είναι μια παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

Η “kanakis family”

Η “kanakis family” έχει έδρα την περιοχή “Παπούλια” του δήμου Πύλου – Νέστορος και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, της μεταποίησης και της εμπορίας ελαιόλαδου και ελιών. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες στον τομέα του ελαιόλαδου και τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει σημαντικές αγορές του εξωτερικού. Η παρουσία της στις διεθνής εκθέσεις είναι συνεχής και συστηματική γεγονός που δείχνει την εξωστρέφεια της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η “Kanakis family” έχει κερδίσει πλήθος βραβείων ποιότητας στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα και, σύμφωνα με την γνώμη των ειδικών, αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του Ελληνικού και Μεσσηνιακού ελαιόλαδου στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η εταιρεία “Kanakis”, παρά το γεγονός ότι διαθέτει “αυτοδύναμη” παρουσία στο εξωτερικό, επενδύει τα τελευταία χρόνια στις συνέργειες, προκειμένου να αναδειχθούν τα προϊόντα της Μεσσηνίας συνολικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία της με τον Γ. Καστούμη (μέλ στον τομέα του μελιού. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει έδρα, επίσης, την Πυλία και παράγει ποιοτικό Ελληνικό μέλι. Στόχος της εταιρείας “Kanakis” είναι μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες να δημιουργηθεί μια “παλέτα” Μεσσηνιακών προϊόντων τα οποία θα προωθούνται στις ξένες αγορές με σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους.

Ο Θανάσης Κανάκης στην έκθεση τροφίμων και ποτών sial στο Παρίσι:

14670884_1225336110875140_4588184090864948961_n

14694711_10205910730282280_529125663_n

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός και ο τρίτος της παρέας των δύο αδικοχαμένων νέων από τη Χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με “άρωμα” Καλαμάτας το νέο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ (το νησί)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Προβλήματα στην καρπόδεση των ελαιοδένδρων εξαιτίας του καιρού: Οι κίνδυνοι που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ελαιοπαραγωγοί της Μεσσηνίας – Οδηγίες από τη ΔΑΟΚ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι παρατηρείται ανομοιομορφία στην καρπόδεση