Αλλάζει χρήση το ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας της οδού Αριστομένους

/

Δε θα μείνει ανενεργό το ιστορικό Δημαρχείο στην οδό Αριστομένους 28, ούτε θα υποστεί κάμψη η κίνηση στη γύρω περιοχή παρά τη μεταφορά των Υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

Στον πρώτο όροφο του ιστορικού Δημαρχείου θα βρίσκεται η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ θα δημιουργηθούν και εντευκτήριο των Δημοτικών Συμβούλων, βιβλιοθήκη, αίθουσα μειοψηφιών. Θα παραμείνει, επίσης, το ιστορικό γραφείο του Δημάρχου.
Στο ισόγειο θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών από το Διοικητήριο, ενώ θα λειτουργεί και το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα.
Ο Π. Νίκας προσέθεσε ότι θα αξιοποιηθούν τα γραφεία που έχουν πρόσωπο στον πεζόδρομο Αριστομένους, καθώς σχεδιάζεται το νότιο να γίνει Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού, είτε με μεταφορά της αντίστοιχης Υπηρεσίας από τους Αγίους Αποστόλους είτε με παράλληλη λειτουργία και των δύο. Το βόρειο θα γίνει εκθετήριο ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα λειτουργεί από κοινού με το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού. Για την προβολή των τοπικών προϊόντων θα υπάρξει συνεννόηση με το Επιμελητήριο, εξαγωγείς κ.λπ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος μέχρι το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Ζυρίχη για την τουριστική αξιοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πέρασε» από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ της νέας επένδυσης της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα – Ερωτήματα από την παράταξη Τατούλη – Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση

θετικά ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου που αφορά