“Άνοιγμα” στην αγορά της Κίνας από επιχειρήσεις της Μεσσηνίας

19 Οκτωβρίου 2016

Κινέζοι κρατικοί αξιωματούχοι που ασχολούνται με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές βρίσκονται στην Καλαμάτα. Συνάντηση με σημαντικούς επιχειρηματίες της Μεσσηνίας με στόχο τη συνεργασία. “Χρυσή” ευκαιρία για επιχειρηματική διείσδυση επιχειρήσεων του Νομού στην αχανή Κινεζική αγορά.

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία θεωρείται η αυριανή παρουσία τεσσάρων Κινέζων κυβερνητικών αξιωματούχων στην Καλαμάτα, προκειμένου να αναζητηθούν ευκαιρίες διείσδυσης Μεσσηνιακών επιχειρήσεων στην Κινεζική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των τεσσάρων αξιωματούχων με σημαντικούς επιχειρηματίες του Νομού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η διερεύνηση του ενδιαφέροντος επιχειρηματικής συνεργασίας στην Κίνα. Όπως είναι φυσικό στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν τα αγροτικά προϊόντα της Μεσσηνίας, αλλά και η τουριστική αγορά.

Νωρίς το απόγευμα, η κινεζική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με το Δήμαρχο. Σημειώνεται ότι η συνάντηση είναι μια πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γιώργου Μαντζή, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αυστραλία και την Κίνα και κατάγεται από την Καλαμάτα.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

3 αρχιτεκτονικές προτάσεις για το Ιστορικό Κέντρο του μέλλοντος (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος των 586 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Ενθαρρυντικό μήνυμα για τον τουρισμό: Στο +8% οι αφίξεις από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας τον Απρίλιο

Βελτιωμένη, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2023, εμφανίζεται η επιβατική κίνηση από το εξωτερικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». Συγκεκριμένα,

Χρυσόστομος: «Τον χαρμόσυνο ύμνο της Αναστάσεως επισκιάζουν οι φωνές απόγνωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας»

Για «παγκοσμιοποίηση της αγωνίας και του φόβου» που «θυμίζει τραγικές εποχές της νεότερης ιστορίας μας», κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, στην

Δείτε επίσης