“Άνοιγμα” στην αγορά της Κίνας από επιχειρήσεις της Μεσσηνίας

/

Κινέζοι κρατικοί αξιωματούχοι που ασχολούνται με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές βρίσκονται στην Καλαμάτα. Συνάντηση με σημαντικούς επιχειρηματίες της Μεσσηνίας με στόχο τη συνεργασία. “Χρυσή” ευκαιρία για επιχειρηματική διείσδυση επιχειρήσεων του Νομού στην αχανή Κινεζική αγορά.

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία θεωρείται η αυριανή παρουσία τεσσάρων Κινέζων κυβερνητικών αξιωματούχων στην Καλαμάτα, προκειμένου να αναζητηθούν ευκαιρίες διείσδυσης Μεσσηνιακών επιχειρήσεων στην Κινεζική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των τεσσάρων αξιωματούχων με σημαντικούς επιχειρηματίες του Νομού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η διερεύνηση του ενδιαφέροντος επιχειρηματικής συνεργασίας στην Κίνα. Όπως είναι φυσικό στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν τα αγροτικά προϊόντα της Μεσσηνίας, αλλά και η τουριστική αγορά.

Νωρίς το απόγευμα, η κινεζική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με το Δήμαρχο. Σημειώνεται ότι η συνάντηση είναι μια πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γιώργου Μαντζή, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αυστραλία και την Κίνα και κατάγεται από την Καλαμάτα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

3 αρχιτεκτονικές προτάσεις για το Ιστορικό Κέντρο του μέλλοντος (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος των 586 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο