Δήμος Καλαμάτας: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος των 586 ευρώ

/

Άρχισε η καταβολή των επιδομάτων ύψους 586 ευρώ σε πλημμυροπαθείς, από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας. Η Υπηρεσία αυτή εκδίδει επιταγές και οι δικαιούχοι ειδοποιούνται με SMS, για να τις παραλάβουν και να τις καταθέσουν στην Τράπεζα όπου διατηρούν λογαριασμό ή να τις εξοφλήσουν.

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας, Ταμειακή Υπηρεσία, στον 1ο όροφο του νέου Δημαρχείου (Αθηνών 99), αφού λάβουν ειδοποίηση με SMS, ενώ είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

«Είμαστε ταχύτατοι˙ την ταχύτητα μπορείτε να τη δείτε και να τη συγκρίνετε με άλλους Δήμους. Συγκαλέσαμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση και το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή, ενώ μέσα σε ώρες από τη στιγμή που πήραμε την επιταγή από το Υπουργείο, ύψους 195.138 ευρώ, για τα επιδόματα των 586 ευρώ, προωθούμε την πληρωμή τους μέχρι εξάντλησης αυτού του ποσού. Περιμένουμε να έρθει και το υπόλοιπο, ύψους 72.078 ευρώ, για την κάλυψη των 408 συνολικά δικαιούχων, που θα πάρουν το επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών», ανέφερε ο Δήμαρχος μιλώντας προς τους δημοσιογράφους.

Ο Π. Νίκας είπε ακόμη ότι θα ακολουθήσει αμέσως μετά η καταβολή επιδομάτων για την αντικατάσταση οικοσκευής, εξατομικευμένα και μέχρι του ποσού των 5.861 ευρώ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Άνοιγμα” στην αγορά της Κίνας από επιχειρήσεις της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος μέχρι το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο