Ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος μέχρι το νέο Δημαρχείο Καλαμάτας

/

Ξεκινάμε γρήγορα το μεγάλο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι το νέο Δημαρχείο”, ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Π. Νίκας παρετήρησε ότι, “με τη λειτουργία του νέου Δημαρχείου, στην Αθηνών δεν ήλθε η κυκλοφοριακή καταστροφή, όπως εκτίμησαν κάποιοι ότι θα συμβεί. Η εκτίμηση είναι ότι θα βελτιωθεί η κυκλοφοριακή κατάσταση στην Αθηνών με τη λειτουργία του περιμετρικού”.

Ο Δήμαρχος προσέθεσε ότι θα ακολουθήσει η μεταφορά στο νέο Δημαρχιακό Κατάστημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και την Παρασκευή 21 του μήνα. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών κατά τις ημέρες αυτές δε θα λειτουργήσει.
Την επόμενη εβδομάδα, θα μεταφερθεί και η Πολεοδομία.
Δε θα μεταφερθούν τα αρχεία της Πολεοδομίας, διότι αυτά θα τοποθετηθούν στο υπόγειο της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής, που αυτή τη στιγμή μετασκευάζεται και θα αποτελέσει το νέο Κέντρο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Τότε, δηλαδή μετά 4 – 5 μήνες, θα μεταφερθεί στο κτήριο αυτό και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώνοντας τη μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο νέο διοικητικό του κέντρο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος των 586 ευρώ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλάζει χρήση το ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας της οδού Αριστομένους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.