Απάντηση Π. Καμμένου στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Ξαφνική αντιπαράθεση Μητροπολίτη Μεσσηνίας – Πάνου Καμμένου. Σκληρή γλώσσα από τον υπουργό άμυνας μετά τις αιχμές του κ. Χρυσόστομου για το θέμα της βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Μέσω διαρροής από το περιβάλλον του κ. Καμμένου έρχεται η απάντηση του υπουργού άμυνας στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρυσόστομος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το θέμα των πλημμυροπαθών της Καλαμάτας άφησε αιχμές κατά του κ. Καμμένου σημειώνοντας: “Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στον οποίο έστειλα επιστολή από την πρώτη ημέρα ότι υπάρχει αυτή η δοκιμασία στην πόλη. Του ζήτησα, αν μπορεί, να στείλει στρώματα και κλινοσκεπάσματα από το στρατό και κρεβάτια για τους πλημμυροπαθείς και ο κ. Υπουργός δεν καταδέχθηκε να απαντήσει έστω και αρνητικά στην επιστολή μου. Φαίνεται ότι ο στρατός είναι για να εξυπηρετεί μόνο τους επιχειρηματίες της πόλεως και όχι τους κατοίκους οι οποίοι δοκιμάζονται”.

Κληθείς από το messiniapress.gr ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Χρυσόστομου, τόνισε ότι δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή να κάνει κανένα σχόλιο για το Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, στενοί συνεργάτες του σημείωναν με νόημα ότι “ο κ. Καμμένος δεν απαντά σε Μητροπολίτες – κομματάρχες”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝ.ΕΛ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ