Εν αναμονή της παράδοσης του περιμετρικού άξονα Καλαμάτας

/

Μια μικρή παράταση, για τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας ίσως πάρει η παράδοση του περιμετρικού άξονα Καλαμάτας στην κυκλοφορία. Παρά το γεγονός οτι ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, δήλωσε ότι ο άξονας θα παραδοθεί την Παρασκεύη, σήμερα κανένας δεν ήταν σε θέση να ισχυριστεί ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει και να μετατεθεί για τις αρχές τις επομένης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη). Την ίδια πληροφόρηση είχε και ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος εκτίμησαι οτι ο άξονας θα αποδοθεί στους οδηγούς το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται, τέλος, οτι σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας με ταχείς ρυθμούς ολοκληρώνονται και οι εργασίες που αφορούν το κομμάτι που απο τον κόμβο της Αγιάννας και ανατολικά με το τμήμα κόμβου Αγιάννας – κόμβου Σπάρτης να είναι στην τελική φάση του. “με ταχείς ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες στον περιμετρικό και κυρίως από κόμβο Αγιάννας (μέχρι εκεί έχει ολοκληρωθεί πλήρως η κατασκευή) και ανατολικά. Στην τελική φάση κατασκευής βρίσκεται το τμήμα από κόμβο Αγιάννας μέχρι κόμβο οδού προς Σπάρτη. Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται το πρώτο τμήμα μέχρι Αγιάννα να δοθεί στην κυκλοφορία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Καθυστερήσεις στην αποζημίωση πλημμυροπαθών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε λειτουργία το ΚΕΠ Καλαμάτας στο δημαρχείο της Αριστομένους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.