Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος (φωτο)

14 Νοεμβρίου 2016

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκείμενου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.

Ο Μακαριώτατος, φτάνοντας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, δήλωσε ότι βρίσκεται απόψε στην Καλαμάτα για να ευχηθεί στον εορτάζοντα υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσει το λαμπρό έργο στη Μητρόπολή του, την Ελλαδική Εκκλησία και το Πανεπιστήμιο.

Κατά την έλευση του Μακαριωτάτου ήταν παρόντες οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Λαρίσης Ιγνάτιος, Ιλίου Αθηναγόρας και Μεγάρων Κωνσταντίνος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Κ. Ψυχάρης, παραδίδει ιδιόχειρη επιστολή που είχε αποστείλει ο Αρχιεπίσκοπος, ως λαϊκός, πριν από 50 χρόνια στον τότε Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο Θέμελη: 

ek5

φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Χαρίτσης: Στόχος της κυβέρνησης η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσήνη: Ενημέρωση για τον διαβήτη και μετρήσεις σακχάρου στην κεντρική πλατεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Μεσσηνία: Εκρηκτικός συνδυασμός ζέστης και ισχυρών ανέμων – Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και η αυτοδιοίκηση

Ιδιαίτερα δύσκολη αναμένεται η σημερινή ημέρα για τη Μεσσηνία, δεδομένου ότι ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών και ισχυρών ανέμων εγκυμονεί αυξημένο κίνδυνο για

Δείτε επίσης