Εγκαίνια Περιμετρικού δια χειρός Αλέξη Τσίπρα

/

Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθεί την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός καθώς θα εγκαινιάσει τον περιμετρικό. Τι συμβολικό μήνυμα που θέλει να στείλει ο Τσίπρας από την Καλαμάτα.

Την Παρασκευή, στις 13:30 σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του περιμετρικού της Καλαμάτας. Στην τελετή θα παρευρεθεί και ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από υπουργούς της κυβέρνησης και βουλευτές της Πελοποννήσου.

Των εγκαινίων θα προηγηθεί επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο 1ο Ειδικό Σχολείο (11:30) και συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, στο δημαρχείο (12:30).

Ο συμβολισμός

Το ταξίδι Τσίπρα στην Καλαμάτα είναι ο τελευταίος σταθμός διαδοχικών επισκέψεων του Πρωθυπουργού στην Περιφέρεια. Η Καλαμάτα, δε, αποτελεί και τον τελευταίο του προορισμό πριν την ανάπαυλα των Χριστουγέννων. Ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει αύριο να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον Ελληνικό λαό, παραδίδοντας στην κυκλοφορία ουσιαστικά τον πρώτο ολοκληρωμένο μεγάλο οδικό άξονα της Χώρας. Ο κ. Τσίπρας θέλει να συμβολίσει ότι ακόμα και μέσα σε ένα οικονομικά δύσκολο πλαίσιο η κυβέρνηση κατάφερε να ολοκληρώσει έργα (μεγάλους οδικούς άξονες) τα οποία μέχρι τότε παρέπαιαν. Παράλληλα, έμφαση θα δώσει ο Πρωθυπουργός και στην πολιτική επιχειρηματολογία της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία οι μεγάλοι οδικοί άξονες ολοκληρώνονται με σημαντικά οικονομικά οφέλη για το Ελληνικό δημόσιο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύλληψη 23 ατόμων για παράνομο τζόγο στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εθνική Κορίνθου – Καλαμάτας: Τέλος σε 40 χρόνια …φαγούρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης