Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τα σκουπίδια της Πελοποννήσου στην ΤΕΡΝΑ

/

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να τελειώσει οριστικά το ζήτημα της υπογραφής της ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα) για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Οι επόμενες κινήσεις της Περιφέρειας για το ζήτημα που “καίει” τη Μεσσηνία.

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, δεδομένου ότι μέχρι τότε θα έχει υπογραφεί η σύμβαση της Περιφέρειας με την ανάδοχο του έργου, την ΤΕΡΝΑ. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συσταθεί η επιτροπή διαβούλευσης, η οποία και αναμένεται να εγκρίνει τον νέο περιφερειακό σχεδιασμό για την διαχείριση των απορριμμάτων. Η συγκεκριμένη επιτροπή αποτελείται από δημάρχους της Πελοποννήσου, φορείς και πολίτες και θα συνεδριάσει, προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του σχεδίου που πρόσφατα ενέκρινε η κυβέρνηση. Στη συνέχεια το ζήτημα θα τεθεί στο περιφερειακό συμβούλιο, το οποίο και θα δώσει την τελική έγκριση. Η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για το ζήτημα τοποθετείται προς τα τέλη Ιανουαρίου ή τις αρχές Φεβρουαρίου το αργότερο. Αφού ο νέος περιφερειακός σχεδιασμός “περάσει” από το Π.Σ. θα “ανοίξει” ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας και της ΤΕΡΝΑ. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις φλόγες γνωστό club της Καλαμάτας (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Βουτιά” των τιμών στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το ΠΑΣΟΚ κλείνει την πόρτα στον δεξιό Καρβέλα – Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος φαβορί για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου – Στο τραπέζι και άλλα «δυνατά» ονόματα

Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό που κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πύλου – Νέστορος στις εθνικές εκλογές